Ρουτίνα ομορφιάς: Πέντε tips για μαμάδες που δεν έχουν χρόνο

Beauty hacks που θα σας γλιτώσουν χρόνο και κόπο.

Ρουτίνα ομορφιάς: Πέντε tips για μαμάδες που δεν έχουν χρόνο

Οι μαμάδες έχουν λίγο χρόνο και πολλά πράγματα να κάνουν. Τα tips που σας γλιτώνουν κόπο και χρόνο είναι τα αγαπημένα σας, για αυτό και είμαστε σίγουρες ότι θα σας φανούν χρήσιμα και αυτά που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω.

Τα tip αφορούν τη ρουτίνα ομορφιάς, από την περιποίηση του προσώπου μέχρι τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Δείτε τα και δοκιμάστε τα σήμερα κιόλας.

Επενδύστε σε ένα dry shampoo

Για τις μέρες που δεν υπάρχει χρόνος ούτε για μπάνιο. Με το dry shampoo θα μπορείτενα φρεσκάρετε τα μαλλιά σας, να τους δώσετε περισσότερο όγκο και δεν θα ανησυχείτε εάν θα φαίνονται λαδωμένα.

Κοιμηθείτε με πλεξούδες

Εάν δεν σας αρέσουν τα φυσικά σας μαλλιά και κάθε πρωί αναγκάζεστε να χρησιμοποιείτε πρέσες και πιστολάκια, δοκιμάστε το παλιό και κλασικό κόλπο με τις πλεξούδες, ιδανικά σε νωπά μαλλιά. Κάντε δύο πλεξούδες μία από την κάθε πλευρά. Εάν τα μαλλιά σας δεν είναι νωπά, δοκιμάστε να τα ψεκάσετε με λίγο νερό. Το επόμενο πρωί λύστε τις πλεξούδες και θα έχουν ένα ελαφρύ σπάσιμο χωρίς να φριζάρουν ή να πετάνε.

Εάν και πάλι προτιμάτε τα ίσια μαλλιά δείτε εδώ τρόπους να τα ισιώσετε χωρίς πιστολάκι ή ισιωτικό.

Στεγνώστε το βερνίκι νυχιών σε χρόνο dt

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να στεγνώσει το μανό πιο γρήγορα και ο πιο απλό ίσως είναι βάζοντας σε ένα μπολ παγάκια και γεμίζοντάς το με νερό. Βουτήξτε τα δάχτυλά σας μέσα και αφήστε τα για μερικά λεπτά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τέσσερις ακόμα τρόπους.



Χρησιμοποιήστε ενυδατικές ή αντηλιακά με χρώμα

Όσο λιγότερα καλλυντικά, τόσο το καλύτερο και γενικά το 2 σε 1 είναι κάτι που όλες οι μαμάδες εκτιμούν.

Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά στην φροντίδα ομορφιάς σας

Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ελαιόλαδο για να ξεβαφτείτε όπως και για να μαλακώσετε τα σκασμένα χείλη. Αντίστοιχα με μία πατάτα μπορείτε να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή να κάνετε απολέπιση προσώπου.

Με πληροφορίες από lifeasmama.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved