Ομορφιά για μαμάδες: Tips για να αποκτήσετε πιο μακριές και υγιείς βλεφαρίδες

  • Τι να κάνετε για να φροντίσετε και να δυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας;
  • Τι να μην κάνετε
Ομορφιά για μαμάδες: Tips για να αποκτήσετε πιο μακριές και υγιείς βλεφαρίδες

Οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες αναδεικνύουν τα μάτια και τονίζουν το βλέμμα. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η μάσκαρα το αγαπημένο και must καλλυντικό των γυναικών. Πολλές τοποθετούν ψεύτικες βλεφαρίδες, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να δυναμώσετε και να κάνετε πιο μακριές τις βλεφαρίδες σας με φυσικό τρόπο. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Φυσικά υλικά που κάνουν τις βλεφαρίδες πιο δυνατές

Υπάρχουν αρκετά αγνά και φυσικά υλικά, τα περισσότερα από τα οποία ήδη υπάρχουν σπίτι μας, που κάνουν τις βλεφαρίδες πιο πυκνές, δυνατές και μακριές. Αυτά είναι:

  • Διάφορα έλαια: Για παράδειγμα το καστορέλαιο και το ελαιόλαδο. Βάλτε μία μικρή ποσότητα λαδιού σε ένα παλιό βουρτσάκι μάσκαρα και εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας. Αφήστε το έλαιο να δράσει για όλο το βράδυ και πλυθείτε το πρωί.
  • Πράσινο τσάι: Βράστε πράσινο τσάι και μόλις κρυώσει βουτήξτε μέσα ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι. Ταμπονάρετε με το βαμβάκι και το τσάι τις βλεφαρίδες και αφήστε το να στεγνώσει.
  • Αλόη: Η αλόη είναι γεμάτη με βιταμίνες, μέταλλα που ενισχύουν την υγεία της τρίχας.

Κάντε μασάζ στα βλέφαρα

Το απαλό μασάζ στα βλέφαρα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των βλεφαρίδων. Είναι σημαντικό το μασάζ να είναι ήπιο και να μην τρίβετε τις βλεφαρίδες.

vlefarides

Καθαρίζετε πάντα τις βλεφαρίδες

Είναι σημαντικό να καθαρίζετε τις βλεφαρίδες κάθε βράδυ. Ξεβαφτείτε καλά και πλύνετε το πρόσωπό σας.

Τρώτε υγιεινά

Όπως ακριβώς ισχύει για τις τρίχες των μαλλιών, έτσι για να για έχετε μακριές και υγιείς βλεφαρίδες, είναι σημαντικό να ακολουθείτε μία υγιεινή διατροφή πλούσια σε τροφές με υψηλή διατροφική αξία. Είναι σημαντικό να έχετε επάρκεια σε μέταλλα, βιταμίνες και τα λοιπά μικροθρεπτικά συστατικά.

Τι να ΜΗΝ κάνετε:

  • Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας
  • Όταν ξεβάφεστε αποφύγετε να πιέζετε με δύναμη στα μάτια το βαμβάκι ή τα μαντηλάκια καθαρισμού

Με πληροφορίες από vibrancemedspa.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved