Χιλιοστό - χιλιοστό, σιγά - σιγά, αυτό το σώμα σε μεγάλωσε (εικόνες)

Γιατί οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν το σώμα τους μετά τον τοκετό.

Χιλιοστό - χιλιοστό, σιγά - σιγά, αυτό το σώμα σε μεγάλωσε (εικόνες)

Η Suzi Bird είναι φωτογράφος, διατηρεί δικό της λογαριασμό στο Instagram και απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό τις μητέρες και φυσικά τη μαγεία που δημιουργούν.

Ανάμεσα σε όλες τις υπέροχες αναρτήσεις της ξεχωρίσαμε τούτη εδώ. Που δείχνει μια μητέρα να κρατά στην γυμνή της αγκαλιά το μωρό της. Το κείμενο που τη συνοδεύει. Συγκινητικό. Μιλά για το πώς το σώμα είναι το πρώτο σπιτικό ενός παιδιού και για ποιους λόγους πρέπει να αγαπιέται.

Διαβάστε την ανάρτησή της.


https://www.instagram.com/p/CUzP7uUKbcf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χιλιοστό χιλιοστό, σιγά σιγά, αυτό το σώμα σε μεγάλωσε.

Σε καθησύχασε και σε γαλήνεψε κατά τη διάρκεια του γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο της ζωής σου.

Γιορτάστηκε και θαυμάστηκα για αυτή τη μαγεία που δημιούργησε.

Και τώρα είσαι εδώ και παρά το γεγονός ότι κρατώ όλο τον κόσμο στα χέρια μου, νιώθω σαν ένα κομμάτι μου να έχει μείνει πίσω.

Οι άνθρωποι συνήθως ξεχνούν να θαυμάζουν το σώμα που σε δημιούργησε, αλλά ακόμη δημιουργεί μαγεία. Είναι αυτό που αποκαλείς ακόμη σπίτι σου και είναι εκείνο που σε νανουρίζει, που σε φροντίζει, που σε ταΐζει και που θα σε μεταμορφώσει σε έναν υπέροχο άνθρωπο αργότερα. Και αυτό είναι το ίδιο υπέροχο όσο οι πρώτες σελίδες που γράφτηκαν στο πρώτο κεφάλαιο της ζωής σου.

Οπότε; Ποια είμαι τώρα;
Με εσένα στην αγκαλιά μου αντί να κουλουριάζεσαι μέσα μου;

Λοιπόν, ας το ανακαλύψουμε μαζί μικρέ μου θησαυρέ. Το μέλλον είναι δικό σας και ό,τι όπως και αν επιλέξουμε να το προσεγγίσουμε, μας ανήκει.

Ας αρχίσουμε με αγάπη. Με το να σε αγαπώ, να αγαπώ τα σώματά μας και ο,τιδήποτε άλλο θυμίζει το πρώτο σου σπιτικό.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές ακόμη φωτογραφίες της, που η ίδια απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό. Μια σειρά από εικόνες γυναικών μετά τον τοκετό, υμνώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τη μαγεία που των κορμιών και όλων όσων καταφέρνουν να κάνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved