Ομορφιά για μαμάδες: 4 σπιτικά conditioner για τα μαλλιά

  • Γιατί να επιλέξετε σπιτικά conditioner για τα μαλλιά σας;
  • Έξι συνταγές για conditioner με αγνά υλικά.
Ομορφιά για μαμάδες: 4 σπιτικά conditioner για τα μαλλιά

Το conditioner κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά. Εκτός από τα conditioner που υπάρχουν στο εμπόριο, μπορείτε να φτιάξετε σπιτικές μαλακτικές μαλλιών με αγνά υλικά.

Γιατί να επιλέξετε σπιτικά conditioner για τα μαλλιά σας;

Κάθε τι σπιτικό, είναι πάντα καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των σπιτικών καλλυντικών. Φτιάχνοντας τη δική σας μαλακτική μαλλιών, μπορείτε να επιλέξετε τα υλικά που θα βάλετε με βάση τις ανάγκες των μαλλιών σας. Επίσης, υπάρχουν πολλές συνταγές με υλικά που ήδη έχετε σπίτι, συνεπώς δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

spitiko conditioner

Τέσσερις συνταγές για conditioner με αγνά υλικά

Αυγό και ελαιόλαδο

Σε ένα μπολ βάλτε τρεις κρόκους αυγών, τρεις κουταλιές της σούπας με ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, πριν κάνετε μπάνιο. Ιδανικά αφήστε το μείγμα να δράσει για περίπου 20 λεπτά.

Μέλι

Το μέλι βοηθάει στην επαναδόμηση της κατεστραμμένης τρίχας. Σε μία κούπα νερό, αραιώστε μισό φλιτζάνι μέλι, και χρησιμοποιήστε το διάλυμα αυτό για να κάνετε μασάζ σε όλα τα μαλλιά και ιδιαίτερα τις άκρες. Αφήστε ο μέλι να δράσει για 10 με 20 λεπτά πριν ξεβγάλετε με νερό.

meli

Γιαούρτι και έλαιο καρύδας

Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και κάνει θαύματα στην περιποίηση της τρίχας. Βάλτε σε ένα μπολ, ένα φλιτζάνι γιαούρτι και δύο με τρία κουταλάκια του γλυκού έλαιο καρύδας ή ελαιόλαδο. Εφαρμόστε στις άκρες και τη ρίζα και ξεβγάλτε μετά από 10 λεπτά.

Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα και θρέφει την τρίχα σε Βάθος. Βάλτε τρεις κουταλιές της σούπας σε ένα φλιτζάνι νερό και χρησιμοποιήστε το διάλυμα για να λούσετε τα μαλλιά σας πριν την κανονική σαπουνάδα με το σαμπουάν.

Πηγή: femina.in

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved