Γνωστή μαμά έχασε followers εξαιτίας του σώματος που απέκτησε μετά τον τοκετό

Η Sadie Robertson αντέδρασε μετά την αποχώρηση ενός follower της μετά την ανάρτηση που έκανε δείχνοντας το σώμα της μετά τον τοκετό.

Γνωστή μαμά έχασε followers εξαιτίας του σώματος που απέκτησε μετά τον τοκετό

Η τηλεπερσόνα που έγινε διάσημη μέσα από το ριάλιτι Duck Dynasty, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Instagram. Στην μία πόζαρε αγκαλιά με την τριών μηνών κόρη της και στην άλλη μόνη με ένα μπλουζάκι δεμένο στην μέση.

Στο σχόλιό της ανέφερε ότι τη μία φωτογραφία την τράβηξε όταν ήταν ενός μηνός έγκυος και το παντελόνι που φορά, δεν το είχε βάλει ξανά γιατί δεν της έκανε.

Η ίδια επίσης σχολίασε ότι σπάνια διαβάζει τα μηνύματα που της στέλνουν τα direct μηνύματα, αλλά πρόσφατα παρατήρησε ότι μια μαμά της έλεγε ότι θα σταματήσει να την ακολουθεί και το ίδιο θα έκαναν και οι κόρες της.


https://www.instagram.com/p/CS5pfiLsNLq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Της ήταν δύσκολο να βλέπει το σώμα μου μετά την εγκυμοσύνη!", σχολίασε η ίδια.

"Σπάνια διαβάζω τα direct μηνύματά μου. Το πρώτο που άνοιξα ήταν από μια μαμά μου ένιωσε ότι έπρεπε εκείνη και οι κόρες της να σταματήσουν να με ακολουθούν. Κάτι που είναι απόλυτα δεκτό, αλλά το ΓΙΑΤΙ ήταν εκείνο που με έκανε να αντιδράσω. Μου είπε ότι δεν ήθελε να βλέπει το κορμί μου μετά τον τοκετό και το πώς προσπαθώ να επανέλθω στο όπως ήμουν πριν.".

Η Sadie Robertson Huff, ακολουθείται πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο και οι 636.000 από αυτούς, λάτρεψαν την ανάρτησή της.

Η ίδια θέλει μέσα από τον λογαριασμό της να δείχνει τα "καλά" πράγματα και πώς είναι στην πραγματικότητα η δική της ζωή. Ακόμη και αν αυτή συμπεριλαμβάνει κάποια παραπάνω κιλά, μια πλαδαρή κοιλιά και ένα σώμα που προσπαθεί να επανέλθει μετά τον τοκετό.

Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες που έκαναν τη μαμά και τις κόρες της να πάψουν να την ακολουθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved