Tips για μαμάδες: Πέντε φυσικά υλικά που θα δυναμώσουν τις βλεφαρίδες σας

Φροντίστε τις βλεφαρίδες σας με φυσικούς τρόπους.

Tips για μαμάδες: Πέντε φυσικά υλικά που θα δυναμώσουν τις βλεφαρίδες σας

Οι μεγάλες και υγιείς βλεφαρίδες τονίζουν τα μάτια και το βλέμμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η μάσκαρα είναι ένα αγαπημένο καλλυντικό που φοράμε και στις πιο casual εμφανίσεις μας.

Οι βλεφαρίδες, όπως η επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής, χρειάζονται και αυτές τη φροντίδα τους. Το πιο απλό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις φροντίσουμε με φυσικά υλικά που μπορούμε να βρούμε εύκολα σε φαρμακεία ή που ήδη έχουμε σπιτι.

Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, δυναμώνει την τρίχα για αυτό και χρησιμοποιείται κατά κόρον σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Βάλτε λίγο καστορέλαιο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και κάντε απαλό μασάζ στις βλεφαρίδες. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για τα πολλά οφέλη του στον οργανισμό και την επιδερμίδα. Εξίσου ωφέλιμο είναι για τις βλεφαρίδες και μπορείτε να το εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας ομοίως με παραπάνω.

elaiolado

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα τα οποία επίσης κάνουν καλό στην αναδόμηση και την ενδυνάμωση της τρίχας.

Αλόη

Η αλόη θεωρείται ένα θαυματουργό φυτό με πολλά οφέλη για την υγεία και θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, C, E και Β και περιέχει επίσης φολικό οξύ, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο και μαγγάνιο.

Χαμομήλι

Το χαμομήλι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα και είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Ωστόσο, βοηθάει και στην αναδόμηση της τρίχας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved