Beauty DIY: Φτιάξε μόνη σου μια συσφικτική μάσκα για το πρόσωπο (βίντεο)

Με 3 απλά υλικά έχεις έτοιμη την μάσκα που θα γεμίσει λάμψη το πρόσωπό σου.

Beauty DIY: Φτιάξε μόνη σου μια συσφικτική μάσκα για το πρόσωπο (βίντεο)

Τι θα ΄λεγες αν μπορούσες να φτιάξεις μόνη σου μια μάσκα που θα σου πρόσφερε συσφικτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες;

Με 3 υλικά που έχεις ήδη στην τροφοθήκη σου μπορείς να φτιάξεις ένα προϊόν που όταν το τοποθετήσεις στο δέρμα σου θα πάρει όλη την θαμπάδα, τις τοξίνες και την αφυδάτωση που έχει υποστεί όλο αυτόν τον καιρό η επιδερμίδα σου.

Μπορεί στην καραντίνα να είχαμε άπλετο χρόνο για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας όμως βιώναμε αρκετή ένταση εργάζοντας πολλές ώρες από το σπίτι, μπροστά σ' ένα υπολογιστή. Έτσι μπορεί να νομίζαμε πως επειδή αποφύγαμε το μακιγιάζ, το δέρμα μας θα μπορούσε να ανακάμψει όμως η κούραση και το μπλε φως από τις οθόνες είχε καταστροφικές συνέπειες για την επιδερμίδα μας.

Το να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου είναι μείζονος σημασίας. Γι' αυτό εμείς σου δείχνουμε πώς με έναν πολύ απλό τρόπο θα νιώσεις και πάλι αναζωογονημένη.

Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα

  • 1 ασπράδι αυγού
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1 κουταλιά γιαούρτι

Πώς θα την χρησιμοποιήσεις στο δέρμα σου

Αρχικά, θα χωρίσεις τον κρόκο από το ασπράδι. Στο μπολ με το ασπράδι θα προσθέσεις το γιαούρτι και το μέλι και θα ανακατέψεις πολύ καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφού πρωτίστως έχεις πλύνει το πρόσωπό σου με καθαριστικό, θα απλώσεις τη μάσκα και θα την αφήσεις να δράσει για 15 λεπτά. Τέλος, θα ξεπλύνεις καλά με δροσερό νερό. Πραγματικά, το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved