Tips για μαμάδες: Έτσι θα ανοίξετε φυσικά το χρώμα των μαλλιών σας

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι και κάντε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας με υλικά που έχετε σπίτι σας.

Tips για μαμάδες: Έτσι θα ανοίξετε φυσικά το χρώμα των μαλλιών σας

Με τον ήλιο και τη θάλασσα το χρώμα των μαλλιών ανοίγει. Ευκαιρία λοιπόν να το ανοίξετε ακόμα περισσότερο και φυσικά χωρίς βαφές, με υλικά που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας.

Μέλι

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά το ακατέργαστο μέλι είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για το φυσικό άνοιγμα του χρώματος των μαλλιών. Αναμίξτε μέλι με νερό και λίγο ξίδι ( προαιρετικά) και αφού το απλώσετε στα μαλλιά, το αφήνετε να δράσει για 35 λεπτά. Επίσης, μπορείτε να αναμίεξετε το μέλι με τη μαλακτική κρέμα την οποία θα αφήσετε για δύο έως τρεις ώρες στα μαλλιά σας πριν τα λούσετε.

lemoni 1

Λεμόνι

Ο χυμός λεμονιού είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας.Ψεκάστε το χυμό απευθείας στα μαλλιά και στη συνέχεια καθίστε μερικά λεπτά στον ήλιο. Το λεμόνι χρειάζεται τη θερμότητα για να ενεργοποιήσει τις ιδιότητες του, οπότε όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύεται στον ήλιο - με άφθονο SPF, φυσικά - τόσο πιο αισθητή θα είναι η αλλαγή.

Σημείωση: Λόγω της φυσικής οξύτητας του λεμονιού, αυτή η μέθοδος μπορεί να κάνει τα μαλλιά ξηρά, γι 'αυτό σας προτείνουμε να προσθέσετε λίγο λάδι στο χυμό λεμονιού, ή να το απλώσετε μετά στα μαλλιά σας.

chamomile

Χαμομήλι

Βράστε το χαμομήλι, και αφήστε το να κρυώσει. Χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι ψεκασμού απλώστε το στα μαλλιά σας. Μπορείτε να το αφήσετε για 15 λεπτά ή να βγείτε για λίγο στον ήλιο.

Κανέλα

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κανέλα στα μαλλιά σας; Πάρτε μια κουταλιά της σούπας κανέλα και φτιάξε μια πάστα με νερό. Απλώστε μια μικρή ποσότητα μαλακτικής κρέμας στα μαλλιά και στη συνέχεια την πάστα. Για καλύτερο αποτέλεσμα αφήστε την πάστα κανέλας όλη τη νύχτα.

Πηγή:byrdie.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved