Tips για μαμάδες: Σπιτική μάσκα ενυδάτωσης προσώπου με μαγιονέζα

Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μαγιονέζα!

Tips για μαμάδες: Σπιτική μάσκα ενυδάτωσης προσώπου με μαγιονέζα

Η σημαντική ποσότητα πρωτεϊνών που περιέχει η μαγιονέζα την καθιστά ιδανική για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Λόγω του αυγού και του σογιέλαιου που περιέχει, λειτουργεί ως ένα φυσικό μαλακτικό που καταπραΰνει το ξηρό δέρμα κάνοντάς το εξαιρετικά μαλακό και ελαστικό.Παράλληλα, απολεπίζει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα μαζί με τη σκόνη και το υπερβολικό σμήγμα κάνοντάς το να δείχνει αναζωογονημένο και πιο καθαρό. Επίσης λόγω της σύνθεσή της, η μαγιονέζα βοηθά στη σύσφιξη της επιδερμίδας ενώ παράλληλα τη θρέφει.

magioneza

Μάσκα με μαγιονέζα με μέλι

Πάρτε περίπου μισό φλιτζάνι μαγιονέζα και ρίξτε 1-2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο βιολογικό μέλι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο και λείο.. Απλώστε τη μάσκα σε ένα παχύ στρώμα και κάντε απαλό μασάζ για μερικά λεπτά. Αφήστε τη για τα επόμενα 10-15 λεπτά και στη συνέχεια, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αυτή η μάσκα είναι επίσης πολύ ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής.

magioneza1

Μαγιονέζα σκέτη

Μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα βάζο με μαγιονέζα και να βγάλετε 4-5 κουταλιές της σούπας σε ένα μπολ. Κρατήστε το στην άκρη για μισή ώρα, έτσι ώστε να ζεσταθεί λίγο και είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Τραβήξτε τα μαλλιά σας και δέστε τα σε μια αλογοουρά. Καθαρίστε το πρόσωπό σας και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στεγνώστε το καλά.Στη συνέχεια, αλείψτε το πρόσωπό σας με μαγιονέζα εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη σας. Αφήστε τη μαγιονέζα για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Κατά το πλύσιμο, κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας έτσι ώστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος να απομακρυνθούν.. Αυτή η μάσκα προσώπου είναι η καλύτερη για κανονική ή ευαίσθητη επιδερμίδα.

Πηγή: beautyglimpse.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved