Μάσκα, ώρα για restart: Πάμε τώρα να κάνουμε τις μάσκες μας από την αρχή

Όσο και να μην θέλεις να το πιστέψεις, είναι σχεδόν σίγουρο πως βγαίνοντας από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, ο χρόνος για εσένα αλλά και για όλους μας, θα μετριέται κάπως διαφορετικά.

Μάσκα, ώρα για restart: Πάμε τώρα να κάνουμε τις μάσκες μας από την αρχή

Θα αναφερόμαστε άτυπα στην προ-πανδημίας καθημερινότητα και τη μετά-πανδημίας καθημερινότητα, αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έχουμε πλέον ένα καθοριστικό ορόσημο, το οποίο ανέτρεψε όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Για να καταλάβεις λίγο καλύτερα τι εννοώ, σκέψου απλά ποια είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό σου, όταν ακούς τη λέξη «μάσκα».

Είμαι σίγουρη πως συνειρμικά, η σκέψη σου οδηγείται απευθείας στο υφασμάτινο πανί που κρέμεται νυχθημερόν από τα αυτιά σου και κοντεύει να γίνει μία προέκταση του εαυτού σου. Θα έκανες όμως, τον ίδιο συνειρμό παλαιότερα, στην προ-πανδημίας εποχή; Πιθανότητα όχι, αφού η μόνη μάσκα που σε συντρόφευε στην προ-πανδημίας καθημερινότητα , ήταν η μάσκα ομορφιάς που ετοίμαζες με αγνά υλικά από τα ντουλάπια της κουζίνας σου ή εκείνη που προμηθευόσουν από το συνοικιακό φαρμακείο για να χαρίσεις στο πρόσωπό σου, μία «ιεροτελεστία» περιποίησης, ένα μικρό δώρο φροντίδας που σε έκανε να αισθάνεσαι ακόμη πιο όμορφα.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved