Νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς για πολυάσχολες μαμάδες

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ώρες ύπνου σας (ανεξάρτητα από το πόσο λίγες μπορεί να είναι) με αυτά τα μυστικά ομορφιάς που λειτουργούν τη νύχτα ενώ κοιμάστε.

Νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς για πολυάσχολες μαμάδες

Όταν μια μαμά βρει χρόνο για ένα απολαυστικό ντους θεωρείται κατόρθωμα, μιας και είναι γνωστό το πόσο χρόνο έχουν οι πολυάσχολες μαμάδες για οποιαδήποτε ρουτίνα ομορφιάς. Πόσο χρόνο έχουν; Καθόλου!

Γι 'αυτό πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε τις παρακάτω συμβουλές, ειδικά αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των μαμάδων που το μόνο πράγμα που κάνουν πριν πέσουν για ύπνο είναι ένα γρήγορο ντους, το πλύσιμο του προσώπου με νερό και το βούρτσισμα των δοντιών.

Ξεφορτωθείτε τις ρυτίδες

Πριν πέσετε για ύπνο βάλτε μια κρέμα στο πρόσωπό σας που περιέχει ρετινόλη. Η ρετινόλη προέρχεται από την βιταμίνη Α, είναι η πιο ελαφριά κι ενεργή μορφή της για χρήση πάνω στο δέρμα και καταπολεμά τις ρυτίδες.

roytina omorfias kourasmeni mama

Κοιμηθείτε με μια μάσκα στο πρόσωπο

Πριν πέσετε για ύπνο απλώστε στο πρόσωπο μια μάσκα ή μια peel off μασκα. Όχι, μην την ξεβγάλετε. Αφήστε τη στο πρόσωπό σας όσο κοιμάστε. Θα ξυπνήσετε με λαμπερό δέρμα.

Ενυδάτωση το βράδυ

Στα φαρμακεία θα βρείτε αρκετές κρέμες και μάσκες που είναι κατάλληλες για τον βραδινό ύπνο και δεν λερώνουν το μαξιλάρι. Απλώστε μία από αυτές στο πρόσωπο τρεις φορές την εβδομάδα και θα δείτε το πρόσωπό σας φρέσκο και ανανεωμένο.

Κάντε δυο λεπτά μασάζ στο πρόσωπο

Ξέρουμε, θέλετε να πέσετε κατευθείαν στο κρεβάτι, όμως αφιερώστε δύο λεπτά στον καθρέφτη σας και κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας.

Κάντε ένα ή όλα από τα παραπάνω και το πρόσωπό σας θα είναι πιο λαμπερό και πιο υγιές από ποτέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved