Ομορφιά για μαμάδες - Πώς θα κάνεις σωστά καθαρισμό προσώπου

Μια μαμά δεν θέλει πολλές συμβουλές για την ομορφιά της. Θέλει απλές, εύκολες και γρήγορες.

Ομορφιά για μαμάδες - Πώς θα κάνεις σωστά καθαρισμό προσώπου

Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό, μιας και ο χρόνος της είναι πολύτιμος και θέλει να τον ξοδεύει σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα. Όπου σημαντικά... βάλτε τα παιδιά.

Είναι γεγονός ότι οι μαμάδες διοχετεύουν τον περισσότερο από τον χρόνο τους στα παιδιά, όμως μπορούν να ξεκλέψουν μερικά μόνο λεπτάκια το πρωί μόλις ξυπνήσουν και το βράδυ πριν πέσουν για ύπνο για να περιποιηθούν το πρόσωπό τους.

Σήμερα εμείς θα μιλήσουμε για τον καθαρισμό του προσώπου. Αλήθεια εσείς γνωρίζετε γιατί είνα τόσο σημαντικός;

Ο καθαρισμός προσώπου τόσο το πρωί όσο και το βράδυ είναι ζωτικής σημασίας, καθώς με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, το μακιγιάζ, η σκόνη, το σμήγμα και οι ρύποι που αν μείνουν στο δέρμα προκαλούν προβλήματα όπως είναι η ακμή και οι δερματίτιδες.

Πόσα λεπτά πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπό σας;

Η αλήθεια είναι ότι μόνο μερικά λεπτά είναι αρκετά για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Επιλέξτε ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν που θα σας έχει προτείνει ο/η φαρμακοποιός σας ή ο δερματολόγος σας. Καλό θα είναι να ζητάτε τη βοήθεια των παραπάνω όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα προϊόν καθώς θα πρέπει να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας.

Πώς θα κάνετε σωστό καθαρισμό προσώπου

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς πρέπει να πλένετε σωστά το πρόσωπό σας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved