Tips ομορφιάς για μαμάδες: 13 φυσικά έλαια που καταπολεμούν τις ρυτίδες

Έλαια που μειώνουν τις ρυτίδες και ενισχύουν τη σφριγηλότατα.

Tips ομορφιάς για μαμάδες: 13 φυσικά έλαια που καταπολεμούν τις ρυτίδες

Τα έλαια προσώπου δεν βοηθούν μόνο στην ενυδάτωση και τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.Συμβάλλουν ταυτόχρονα στη σύσφιξή της, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου.

Το έλαιο ροδιού, τριαντάφυλλου, λεβάντας είναι μερικά μόνο από τα έλαια που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα γι΄αυτό και θεωρούνται από τα καλύτερα συστατικά για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

Για πιο ευαίσθητο δέρμα, το έλαιο παπαρούνας, ενδείκνυται περισσότερο ενώ το λάδι σταφυλιού ή μακαντάμια προσφέρεται για επιδερμίδες που έχουν προβλήματα ακμής.Επίσης, το καστορέλαιο επειδή περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας του δέρματος και της φλεγμονής. Για την επιδερμίδα, μη χρησιμοποιήσετε μόνο του το καστορέλαιο, καθώς η υφή του είναι παχιά και κολλώδης. Δημιουργείστε μια απαλή ενυδατική κρέμα, συνδυάζοντας ¼ του φλιτζανιού καστορέλαιο και ¾ του φλιτζανιού λιωμένο έξτρα παρθένο λάδι καρύδας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ποια άλλα φυσικά έλαια βοηθούν στην σωστή ενυδάτωση του προσώπου και τη μείωση των ρυτίδων.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved