Τι δώρα να βάλω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Φέτος τις γιορτές, η Caudalie δημιούργησε μια σειρά με μοναδικά εορταστικά σετ, γεμάτα ομορφιά και σεβασμό στο περιβάλλον, για να τα προσφέρετε στους αγαπημένους σας.

Τι δώρα να βάλω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Ανακαλύψτε τα σετ της Caudalie με τα best seller προϊόντα και βάλτε τα πιο τέλεια δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

caudalie xmas proionta 1
caudalie xmas proionta 3
caudalie xmas proionta 2

Το 2020, η Caudalie μένει πιστή στην υπόσχεσή της σε μια κοσμητολογία πιο εκλογικευμένη και δεσμευμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και διπλασιάζει τις προσπάθειές της για να ελαχιστοποιήσει το αρνητικό αποτύπωμα των συσκευασιών της στο περιβάλλον. Μια συνεχής, γεμάτη έρευνα και πείσμα, προσέγγιση για την προστασία του πλανήτη που περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:

  • Προμηθευόμαστε τοπικά: οι συσκευασίες μας κατασκευάζονται και συσκευάζονται στην Γαλλία. Αυτό μας επιτρέπει να εξοικονομούμε 22 τόνους αρνητικού αποτυπώματος άνθρακα.
  • Εξαλείφουμε το περιττό: χάρη στις οικολογικές και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, εξοικονομούμε 21 τόνους πλαστικού και 12 τόνους χαρτιού. Οι συσκευασίες μας είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό, το χαρτί τους προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και τυπώνονται με φυτικό μελάνι.

Από το 2012, η Caudalie είναι μέλος της οργάνωσης “1% for the Planet”, επιστρέφοντας έτσι το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για να συνδυάσετε τη μαγεία των γιορτών και την οικολογική συνείδηση, παρέα με τους αγαπημένους σας γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved