Η μαγεία του shea butter στα μαλλιά σου

Η «μαγική» αμπούλα... για να κάνουν και τα μαλλιά σου Χριστούγεννα!

Η μαγεία του shea butter στα μαλλιά σου

Είναι γεγονός οτι έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου τώρα που αναγκαστικά μένεις σπίτι πολλές ώρες την ημέρα. Το lockdown έχει τελικά και τα καλά του. Υπάρχει χρόνος για εκείνες τις δουλείες που πάντα έλεγες πως θα τις κάνεις από βδομάδα. Έφτιαξες ντουλάπες, άλλαξες θέσεις στα έπιπλα και έβαλες επιτέλους σε μια σειρά το ντουλάπι με τα καλλυντικά σου.

Στις προτεραιότητές σου βέβαια θα πρέπει να μπει από εδώ και πέρα το beaute σου με δεδομένο οτι μετράμε πλέον αντίστροφα για την ωραιότερη γιορτή του χρόνου.

Άλλωστε κάθε χρόνο ανυπομονούμε να φτάσει η βραδιά του ρεβεγιόν, γιατι όχι και φέτος. Μπορεί να το γιορτάσουμε σε μικρότερο κύκλο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να το απολαύσουμε.

Και επειδή κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής είναι κλειστά και μάλιστα θα παραμείνουν για αρκετές ημέρες ακόμα, θα πρέπει να γίνουν όλες οι υπηρεσίες in house! Από εσένα για σένα!

0b0c7930 4f9b 4385 9748 095b19502d70

Λογικά θα ξεκινήσεις με απολεπίσεις και μάσκες προσώπου, σώματος και μετά θα αφιερώσεις τον χρόνο που πρέπει για τη φροντίδα των μαλλιών σου! Μην ξεχνάς οτι η θηλυκότητα και η γοητεία σου είναι συνήθως αποτέλεσμα και ενός ωραίου χτενίσματος. Τα υγιή, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Και για να μην μπερδεύεσαι με πολλά και διαφορετικά προϊόντα μαλλιών σου έχουμε μια λύση εύκολη, γρήγορη και πολύ δυνατή!

Είναι αμπούλα, είναι εύκολη στη χρήση και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Η Saryna Key boha shea, με βασικό συστατικό της το shea butter, περιέχει 60% φυσική κερατίνη. Είναι ένα προϊόν δηλαδή με εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση φυσικής κερατίνης γεγονός που θα κάνει «τα μαλλιά σου πολύ χαρούμενα». Η φυσική κερατίνη είναι η πρωτεινή που δημιουργεί την τρίχα, το shea butter είναι πλούσιο σε αμινοξέα οπότε αυτός ο συνδυασμός ενδείκνυνται για ξηρά, κατεστραμμένα, φθαρμένα, βαμμένα και με ανταύγειες μαλλιά. Θρέφει τα μαλλιά, κάνει αναδόμηση και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά από τις ρίζες ως τις άκρες.

d251639b e180 4510 8207 0efa826c823b

Η χρήση της είναι απλή, θα ξεκινήσεις μ’ ένα καλό λούσιμο, δύο χέρια κατα προτίμηση, μετά θα σκουπίσεις καλά τα μαλλιά σου και θα ψεκάσεις παντού. Καλό είναι να επιμείνεις λίγο παραπάνω στις άκρες που συνήθως έχουν υποστεί και τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Το επόμενο βήμα είναι να τα τυλίξεις με μεμβράνη και να αφήσεις την αμπούλα να δράσει για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Θα τα ξεβγάλεις πάρα πολύ καλά και μετά μπορείς να τους κάνεις και μια μάσκα μαλλιών από τη σειρά damage repair της Saryna Key για τέλειο αποτέλεσμα.

saryna key

Το αποτέλεσμα θα είναι υγιή, μεταξένια μαλλιά, εντυπωσιακά χωρίς φθορές και σπασίματα.

Η συγκεκριμένη αμπούλα είναι οτι πιο αποτελεσματικό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς και αποκλειστικής παραγωγικής διαδικασίας και δημιουργείται μέσω διύλισης του ανώτερου επιπέδου του Shea Nut Butter.

Αν θέλεις λοιπόν να περάσετε καλά και εσύ και τα μαλλιά σου, φέτος τα Χριστούγεννα αναζήτησε το μικρό πορτοκαλί μπουκαλάκι και απόλαυσε την εμπειρία του shea butter που μόνο η Saryna Key μπορεί να σου προσφέρει.

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα της Saryna Key, follow @ instagram.com/sarynakey_greece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved