Adriana Lima: Η διάσημη μαμά αποκαλύπτει το μυστικό της για λαμπερά μαλλιά

Σίγουρα δεν το έχετε ξανακούσει, είναι όμως πραγματικά απλό και αποτελασματικό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το μοντέλο.

Adriana Lima: Η διάσημη μαμά αποκαλύπτει το μυστικό της για λαμπερά μαλλιά

H Adriana Lima, εκτός από πασίγνωστο μοντέλο της Victoria's Secret, είναι επίσης ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών ενώ συμμετείχε και στην εκπομπή American Beauty Star στο Lifetime.

Η 39χρονη Βραζιλιάνα παραμένει εντυπωσιακή και δεν παραλείπει να ακολουθεί καθημερινά μια ρουτίνα ομορφιάς χωρίς όμως να αφιερώνει πολύ χρόνο. 'Αλλωστε μετά από τόσα χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ έχει μάθει αρκετά μυστικά ομορφιάς για τα πώς μια γυναίκα μπορεί να δείχνει όμορφη χωρίς να προσπαθεί πολύ.

Ας δούμε μερικά από αυτά τα μυστικά τα οποία αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της στο InStyle.


https://www.instagram.com/p/B2FXl0cFqkm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάσκαρα

Σπάνια αποχωρίζεται τη μάσκαρα. Ακόμα κι όταν κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ, φοράει πάντα μάσκαρα σε μαύρο χρώμα και σε αρκετές στρώσεις . «Όταν κάνω ντους, η μάσκαρα τρέχει πάνω από το δέρμα μου, την σκουπίζω και την εφαρμόζω ξανά», είχε πει χαρακτηριστικά στο InStyle.

Μαλλιά

Το διάσημο μοντέλο φροντίζει ιδιαίτερα τα μαλλιά του. Και μη φανταστείτε ότι ξοδεύει ώρες κάνοντας μάσκες και θεραπείες. Χρησιμοποιεί μια πολύ απλή και αποτελεσματική DIY συνταγή με αβοκάντο. Ανακατεύει το λιωμένο αβοκάντο με το αγαπημένο του μαλακτικό ή τη μάσκα μαλλιών και απλώνει το μίγμα στα μαλλιά. «Αναμειγνύετε το αβοκάντο, με ό, τι μαλακτικό ή μάσκα έχετε, την απλώνετε στα μαλλιά σας, σκεπάζετε το κεφάλι σας με μια μεμβράνη ή ένα σκουφάκι μπάνιου και αφήνετε να δράσει η κρέμα περίπου 15 λεπτά. Όταν τα ξεπλύνετε, τα μαλλιά σας θα είναι απίστευτα λαμπερά!», υποστηρίζει το μοντέλο.

Είναι μαμά δύο κοριτσιών


https://www.instagram.com/p/B6UbrYcl7IS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tο Νοέμβριο του 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα του NBA, Μάρκο Γιάριτς, με τον οποίο το καλοκαίρι του 2008 αρραβωνιάστηκαν. Ακολούθησε ο γάμος τους στις 14 Φεβρουαρίου 2009. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έγινε γνωστό ότι η Adriana Lima υπέβαλε αίτηση για σέρβικη υπηκοότητα, η οποία όμως δεν της δόθηκε ποτέ. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες: Την Βαλεντίνα Λίμα Γιάριτς (γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2009) και την Σιένα Λίμα Γιάριτς (Σεπτεμβρίος 2012).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved