Αυτό είναι το απλό μυστικό ομορφιάς της Shakira για νεανική επιδερμίδα

Η Κολομβιανή σταρ, μητέρα δύο παιδιών, παραμένει σε φοβερή φόρμα.

Αυτό είναι το απλό μυστικό ομορφιάς της Shakira για νεανική επιδερμίδα

H σούπερ σταρ Shakira στα 43 της δείχνει σαν να μην την έχει αγγίξει ο χρόνος.

Στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει πολύ από την άφιξή της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1998 σε ηλικία 20 ετών!

Αρχικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η Shakira επιλέγει να βάφεται μόνη της ακόμη και στις συναυλίες, στις συνεντεύξεις και σχεδόν σε κάθε δημόσια εμφάνισή της. Είναι ασυνήθιστο μια διασημότητα να είναι τόσο χαλαρή με την εμφάνισή της. Μάλιστα μιλώντας στο InStyle το 2014 μοιράστηκε τη φιλοσοφία της για το μακιγιάζ.

«Πρέπει να είναι όσο απλό γίνεται. Συνήθως φοράω κραγιόν σε ένα φυσικό χρώμα και τονίζω τα μάτια μου. Αισθάνομαι ότι όσο λιγότερο μακιγιάζ χρησιμοποιώ, τόσο καλύτερη φαίνομαι. Μετά από τόσα χρόνια μπροστά από την κάμερα, μερικές φορές, έχω την εντύπωση ότι εμφανισιακά είμαι καλύτερη απ΄ ότι πριν από 10 χρόνια . Είναι σημαντικό να αφήσετε το δέρμα σας να λάμψει», συμβουλεύει η διάσημη τραγουδίστρια.


https://www.instagram.com/p/B5-uoclgWD5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κορυφαίο μυστικό ομορφιάς της Shakira

«Φορέστε αντηλιακό και το χαμόγελό σας !» είχε πει στη συνέντευξή της στο InStyle . «Ένα φωτεινό χαμόγελο δείχνει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη και αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο μακιγιάζ».

«Είμαι τόσο χαμογελαστή που μερικές φορές οι φωτογράφοι ζητούν να δείχνω πιο σοβαρή και σέξι»,είπε επίσης η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τις κρέμες που χρησιμοποιεί; Γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η προστασία από τον ήλιο. Χρησιμοποιεί λοιπόν αντηλιακή με υψηλό δείκτη προστασίας, όπως τις αντηλιακές για μωρά, αλλά και ορό βιταμίνης C πριν από το μακιγιάζ. Επίσης κρατά καλά ενυδατωμένο τον οργανισμό της.


https://www.instagram.com/p/CEg4X5iqi8m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προσωπική ζωή

Από το 2000 μέχρι το 2010 ήταν σε σχέση με τον δικηγόρο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου γνωρίστηκε με τον Ζεράρ Πικέ, στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού της, «Waka Waka (This Time For Africa)» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010.Έκτοτε είναι μαζί και έχουν αποκτήσει τον Μίλαν, που γεννήθηκε το 2013 και τον Σάσα που ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved