Είκοσι μυστικά ομορφιάς διάσημων γυναικών που θα σας εκπλήξουν (vid)

Οι celebrities έχουν τα δικά τους θαυματουργά μυστικά ομορφιάς.

Είκοσι μυστικά ομορφιάς διάσημων γυναικών που θα σας εκπλήξουν (vid)

Τις βλέπουμε απαστράπτουσες και τις θαυμάζουμε. Φροντίζουν να γυμνάζονται και να τρέφονται υγιεινά, ωστόσο, όσον αφορά την επιδερμίδα τους πολλές διάσημες αναζητούν το κάτι παραπάνω ώστε να δείχνουν φρέσκιες και λαμπερές.

Ακολουθούν διάφορες θεραπείες εναλλακτικές και μη και δεν διστάζουν να ξοδέψουν αστρονομικά ποσά προκειμένου να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Η Eva Mendes για παράδειγμα, παίρνει συμπληρώματα ιχθυέλαιου ενώ για τη φροντίδα του προσώπου της χρησιμοποιεί λάδι καρύδας. Απλές και οικονομικές επιλογές θα λέγαμε.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι ακριβές κρέμες προσώπου. Οι κρέμες περιποίησης δέρματος με χαβιάρι της Angelina Jolie κοστίζουν εκατοντάδες δολάρια ενώ οι μάσκες LED ( με φωτοθεραπεία) , που κάνουν οι Kim Kardashian, Chrissy Teigen και Kate Hudson ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες δολάρια. Ακόμα περισσότερα κοστίζουν οι θεραπείες με Evian που ακολουθούν οι Serena Williams, Beyonce και Britian Spears.

Άλλες διασημότητες όπως οι Hailey Bieber, Kate Middleton, Victoria Beckham και Gwyneth Paltrow χρησιμοποιούν πιο εεξεζητημένες λύσεις για τη φροντίδα του δέρματός τους - από θαλασσινό νερό έως μέλισσες και δηλητήριο φιδιών!

Όπως έχει δηλώσει η Gwyneth Paltrow, που έχει κάνει μεταξύ άλλων τη θεραπεία προσώπου με τις μέλισσες, είναι επώδυνη αλλά αποτελεσματική. Θεωρείται ότι το δηλητήριο της μέλισσας βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος αν και τα οφέλη αυτής της μεθόδου με τα τσιμπήματα δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά, σύμφωνα με την Telegraph.

Μάθετε όλα τα μυστικά ομορφιάς διάσημων γυναικών στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved