Παγάκια: Τα οχτώ απίθανα οφέλη στην επιδερμίδα του προσώπου

Πώς μπορείτε να εντάξετε τα παγάκια στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας;

Παγάκια: Τα οχτώ απίθανα οφέλη στην επιδερμίδα του προσώπου

Όλοι έχουμε παγάκια στο σπίτι μας και το καλοκαίρι τα χρησιμοποιούμε κατά κόρον στον καφέ, τους χυμούς και τα smoothies που απολαμβάνουμε.

Τα παγάκια όμως μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και στη ρουτίνα ομορφιάς μας. Η παγοθεραπεία είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές θεραπείες που γίνονται σε ιαματικά λουτρά, όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος και αυτό γιατί τα οφέλη του πάγου για την επιδερμίδα είναι πολλά. Κάποια από αυτά είναι η αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, η εξαφάνιση κάποιου επίμονου σπυριού που δεν λέει να φύγει με τίποτα αλλά και η σύσφιξη της επιδερμίδας.

Πώς μπορείτε λοιπόν να αξιοποιήσετε τα παγάκια που έχετε στο σπίτι και να τα εντάξετε στην καθημερινή περιοποίηση της επιδερμίδας σας;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 8 απίθανες χρήσεις τους και τα αντίστοιχα οφέλη. Επιπλέον, στο βίντεο αναφέρεται και τι πρέπει να προσέξετε κατά τη χρήση τους, όπως για παράδειγμα σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να τα εφαρμόζετε απευθείας πάνω στο δέρμα και για πόση ώρα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved