Μυστικά για μαμάδες: Detox μασκα προσώπου για μετά τις διακοπές

Πώς θα κάνετε σωστά αποτοξίνωση στο πρόσωπό σας και το δέρμα σας για να είναι καθαρό και λαμπερό!

Μυστικά για μαμάδες: Detox μασκα προσώπου για μετά τις διακοπές

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να αποτοξινώνουμε το σώμα μας από τις τοξίνες που έρχεται σε επαφή καθημερινά. Αλλά ξέρατε ότι το δέρμα σας αγαπάει μια καλή αποτοξίνωση; Γι 'αυτό σας προτείνουμε αυτή τη μάσκα προσώπου που μπορείτε να φτιάξετε με υλικά που έχετε στο σπίτι σας.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και έρχεται συνεχώς σε επαφή με τοξίνες που παγιδεύονται στους πόρους σας. Οι πόροι μπορούν να γεμίσουν με ρύπους και βρωμιά. Και ενώ η αποτοξίνωση του σώματός σας τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά μέσω της δίαιτας και της άσκησης είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να τον καθαρίσετε, δίνοντας στο δέρμα σας μια επιπλέον ώθηση καθαρισμού το βοηθάτε να απαλλαγεί από τη βρωμιά κάνοντας την επιδερμίδα σας καθαρότερη, σφιχτή, φωτεινότερη, πιο απαλή και νεότερη.

Η τακτική φροντίδα μπορεί να φωτίσει το δέρμα και να μειώσει την ακμή, τη φλεγμονή και την ερυθρότητα.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια DIY μάσκα προσώπου αποτοξίνωσης δέρματος μία φορά την εβδομάδα για να διατηρείτε το πρόσωπό σας σφιχτό και λαμπερό. Μην ξεχάσετε να εφαρμόζετε πάντα τις μάσκες σας σε καθαρό δέρμα χωρίς μακιγιάζ.

detox maska apotoxinosis gia mamades

Καφές και κακάο για αποτοξίνωση προσώπου

Ο καφές έχει την ικανότητα να μειώνει το πρήξιμο στο πρόσωπο και τα μάτια, να καθαρίζει, να κάνει απολέπιση και να ενυδατώνει το δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στη σκόνη κακάο χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της γήρανσης και το γιαούρτι παρέχει υγρασία κρατώντας το ενυδατωμένο και λαμπερό.

Υλικά:

  • 1 κ.τ.σ καφέ φίλτρου
  • 1 κ.τ.σ άγλυκο κακάο
  • 2 κ.τ.σ γιαούρτι ή ελαιόλαδο
  • 1 κ.τ.γ μέλι (προαιρετικά)

Προετοιμασία και εφαρμογή:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Εφαρμόστε στο δέρμα σας με τα δάχτυλα και αφήστε για περίπου 20 λεπτά. Κάντε μασάζ, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σκουπίστε ταμποναριστά το πρόσωπο με μια καθαρή μαλακή πετσέτα.

Tip: Αυτή είναι επίσης μια τέλεια συνταγή για body scrub! Ο καφές είναι γνωστό ότι μειώνει την κυτταρίτιδα και κρατά μαλακό το δέρμα.

Επίσης όταν ετοιμάζετε καφέ στην καφετιέρα μην πετάτε το φίλτρο. Ανακατέψτε τον χρησιμοποιημένο καφέ με ελαιόλαδο και τρίψτε το δέρμα σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved