Δώστε στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη χρησιμοποιώντας ένα μόνο υλικό

Υλικό που βρίσκεται στο ψυγείο σας και όχι δεν είναι τα αβγά!

Δώστε στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη χρησιμοποιώντας ένα μόνο υλικό

Ας το παραδεχτούμε, τα μαλλιά όλων γίνονται λίγο πιο θαμπά και φθείρονται περισσότερο το καλοκαίρι.

Είτε κολυμπάτε σε πισίνες το καλοκαίρι, είτε στη θάλασσα, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται όχι μόνο από το χλώριο και το αλάτι αλλά και από τον ήλιο.

Αυτό και μόνο κάνει τις περισσότερες γυναίκες να ανυπομονούν να κλείσουν ραντεβού με τον κομμωτή τους για να ανανεώσουν τα μαλλιά τους. Αντί όμως να περιμένετε να τελειώσουν οι διακοπές σας, υπάρχουν οικονομικότερες λύσεις και μάλιστα στο σπίτι σας.

Υπάρχουν τόσες μάσκες μαλλιών που μπορείτε να φτιάξετε με υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο ή το ντουλάπι σας για να δώσετε στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη.

Σήμερα εμείς θα σας προτείνουμε το βούτυρο!

Μάλιστα το βούτυρο.

voytiro gia lampsi sta mallia 1

Όλοι γνωρίζουμε ότι το βούτυρο είναι πλούσιο και κρεμώδες, αλλά όπως αποδεικνύεται, μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να λάμψουν. Η θεραπεία προέρχεται από μια μακροχρόνια πρακτική στην Αιθιοπία όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν βούτυρο για να ενυδατώσουν καθώς και να προστατεύσουν τα μαλλιά τους από τον ήλιο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όσες έχετε σγουρά μαλλιά θα διαπιστώσετε ότι οι μπούκλες σας θα μαλακώσουν και δεν θα είναι τόσο άγριες όσο συνήθως.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το βούτυρο για να λάμψουν τα μαλλιά σας

Πάρτε μερικές κουταλιές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και τρίψτε το στα μαλλιά σας και τις ρίζες σας (αν έχετε ξηροδερμία). Καλύψτε το κεφάλι σας με ένα σκουφάκι μπάνιου (ντους) και αφήστε το για μια ώρα. Στη συνέχεια, λούστε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε κανονικά.

Θα εκπλαγείτε από την λάμψη και την απαλότητα των μαλλιών σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved