Ξεκαρδιστικό βίντεο: Γονείς κάνουν φάρσα ο ένας στον άλλο και γίνονται viral

Οι γονείς δημοσίευσαν τα στιγμιότυπα σε ένα βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η καθημερινότητα ενός γονιού έχει τρέξιμο, ελάχιστο προσωπικό χρόνο, υποχρεώσεις, πίεση. Οι όμορφες, όμως, στιγμές είναι αυτές που έχουν σημασία και γίνονται αναμνήσεις. Στιγμές χαράς, γέλιου, διασκέδασης που παρά την κούραση και τους έντονους ρυθμούς, αξίζει και μπορούμε να βρούμε.

Αυτό φαίνεται να πιστεύουν και οι γονείς που πρωταγωνιστούν στο βίντεο στην αρχή του άρθρου.Το ζευγάρι έχει καθιερώσει μία δική του παράδοση που περιλαμβάνει φάρσες σε ανύποπτο χρόνο και… κομφετί! Τι κάνει το ζευγάρι; Πετάει ο ένας στον άλλο κομφετί ξαφνικά, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και αν βρίσκονται, ενώ παράλληλα κάνουν κάτι άλλο στην καθημερινότητά τους. Πολλές φορές μάλιστα κρύβονται στα πιο απίθανα μέρη, όπως είναι πάνω στο ντουλάπι της κουζίνας.

Το εντυπωσιακό, δε, είναι ότι όσες φορές και αν έχουν κάνει αυτή τη φάρσα ο ένας στον άλλον, το στοιχείο της έκπληξης δεν λείπει ποτέ. Στο κόλπο έχουν βάλει και την κόρη τους η οποία βοηθάει πότε τον έναν και πότε τον άλλο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω.

Χρόνος με την οικογένεια – Πώς ωφελεί παιδιά και γονείς

Ακόμα και λίγα λεπτά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η ιδιαίτερη αυτή παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι δύο γονείς, δένει όλη την οικογένεια και ακόμα και όταν δεν υπάρχει χρόνος, αυτά τα λίγα λεπτά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο χρόνος με την οικογένεια είναι ζωτικής σημασίας για την ενδυνάμωση των οικογενειακών σχέσεων. Οι γονείς που κάνουν δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά τους δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις ζωής και "χτίζουν" ένα υγιές περιβάλλον όπου το παιδί θα μπορεί να καλλιεργήσει τον χαρακτήρα του.

Τα οφέλη για παιδιά και γονείς σύμφωνα με τη Highland Springs Clinic είναι:

  • Τα παιδιά αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους
  • Ενισχύεται το δέσιμο της οικογένειας
  • Γονείς και παιδιά αποκτούν όμορφες αναμνήσεις
  • Τα παιδιά έχουν καλύτερες σχολικές επιδόσεις
  • Ο χρόνος με την οικογένεια βελτιώνει την ψυχική υγεία παιδιών και γονέων
  • Τα παιδιά μαθαίνουν την επίλυση συγκρούσεων
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved