Γονείς αποκοιμήθηκαν στον καναπέ κατά την πρώτη φωτογράφηση του μωρού τους

Τη στιγμή απαθανάτισε η φωτογράφος Sarah Jankowski και η φωτογραφία έγινε viral.

Γονείς αποκοιμήθηκαν στον καναπέ κατά την πρώτη φωτογράφηση του μωρού τους

Αν ρωτήσετε τους γονείς με νεογέννητο μωρό, τι είναι αυτό που τους λείπει περισσότερο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας απαντήσουν ομόφωνα το εξής: ο ύπνος!

Τα απανωτά ξενύχτια και το άστατο πρόγραμμα του μωρού (εξαιρούνται οι τυχεροί που το παιδάκι τους κοιμάται σερί αρκετές ώρες), εξουθενώνουν τους γονείς οι οποίοι αποζητούν μερικές ώρες ξεκούρασης.

Το ίδιο συνέβη και στο ζευγάρι που απευθύνθηκε στη φωτογράφο Sarah Jankowski για την πρώτη φωτογράφηση του μωρού του. Καθώς περίμενε στον καναπέ να ολοκληρωθεί η φωτογράφηση, δεν κατάφερε να παραμείνει ξύπνιο και αποκοιμήθηκε.

Η φωτογράφος δεν έχασε την ευκαιρία και κατέγραψε με την κάμερά της τους γονείς να έχουν παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, ενώ το μωρό ήταν έτοιμο για φωτογράφηση.


https://www.instagram.com/p/B7WxAhSgijW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Οπως είπε η Sarah Jankowski μιλώντας στο Kidspot το ζευγάρι της αποκάλυψε ότι ήταν το πρώτο του παιδί και ένιωθε πραγματικά κουρασμένο καθώς όλα ήταν κανιούργια γι΄αυτό.

Πάντως ο ύπνος των 45 λεπτών ήταν αρκετός για να νιώσουν οι γονείς πολύ καλύτερα. Μάλιστα από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία τους στο facebook, πολλοί ήταν εκείνοι που ταυτίστηκαν μαζί τους.

Για την Sarah Jankowski, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν ήταν η πρώτη φορά που γονείς αποκοιμήθηκαν στον καναπέ του στούντιό της.Συνήθως αυτός που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά είναι ο μπαμπάς, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί για το αντίθετο.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δείγμα της δουλειάς της φωτογράφου με νεογέννητα μωράκια.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @simplyjoyfulmoments

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved