Τα σκίτσα αυτής της μαμάς τεσσάρων παιδιών απλά θα τα λατρέψετε (pics)

Θα αναγνωρίσετε στιγμές με τα δικά σας παιδιά.

Τα σκίτσα αυτής της μαμάς τεσσάρων παιδιών απλά θα τα λατρέψετε (pics)

Η Thais Vanderheyden κατά τη διάρκεια της καραντίνας βρήκε διέξοδο στα σκίτσα.

Κλεισμένη σε ένα σπίτι με τέσσερα παιδιά, σίγουρα δεν ήταν εύκολο να είναι μια ήρεμη μαμά. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν οι στιγμές ησυχίας ήταν μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν όλοιέπεφταν για ύπνο. Βέβαια το ότι ήταν ήσυχες δεν σήμαινε ότι η ίδια μπορούσε να ξεκουραστεί καθώς όλο και κάποιο από τα παιδιά ερχόταν στο κρεβάτι της.

Η Thais λοιπόν αποφάσισε να κρατήσει ένα ημερολόγιο καραντίνας περιγράφοντας μέσα από σκίτσα όσα περισσότερα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της μπορούσε.

Όπως αναφέρει το πιο πιθανό είναι σε πολλά από αυτά να αναγνωρίσουν αρκετές μαμάδες τον εαυτό τους, με μικρά ή μεγάλα παιδιά.

« Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο όταν άρχισε το lockdown λόγω κορονοϊού. Φρίκαρα και μόνο με την ιδέα ότι τα σχολεία θα παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω τέσσερα παιδιά τον Bob, τον Morris, και τα δίδυμα Pepa και Colette, και ένα γεμάτο πρόγραμμα καθώς με «κυνηγούσαν» οι προθεσμίες για να παραδώσω τη δουλειά ( είμαι συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων).

Μέχρι σήμερα παραμένω… ζωντανή, τα μαλλιά μου φαίνονται άγρια, πήρα μερικά κιλά και πρέπει να παραδεχτώ ότι πέρασα πολύ καλύτερα απ΄ότι φανταζόμουν με τα παιδιά μου.

Από την πρώτη μέρα αυτής της καραντίνας, άρχισα να σκιτσάρω. Πολλά από αυτά συνέβησαν πραγματικά και άλλα είναι απλά σκέψεις μου. Τα δημοσίευσα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram και πήρα δεκάδες μηνύματα γονιών που αναγνώρισαν τον εαυτό τους στα σκίτσα. Έτσι συνέχισα...», έγραψε η Thais Vanderheyden

Αξίζει να τα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved