Οι 7 τύποι μαμάδων στην καραντίνα - Ποιος τύπος είστε εσείς;

Μετά τον κορονοϊό πολλά άλλαξαν, ακόμη και οι τύποι διάφορων μαμάδων.

Οι 7 τύποι μαμάδων στην καραντίνα - Ποιος τύπος είστε εσείς;

Η γιορτή της Μητέρας έφτασε και εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 7 διαφορετικούς τύπους «καραντινάτων» μαμάδων που ανακαλύψαμε όλες αυτές τις μέρες που μείναμε και μένουμε σπίτι.

Δείτε τις όλες παρακάτω. Ίσως σε κάποιες από αυτές αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ή την κολλητή σας.

Τύπος 1 - Η μαμά που πλένει

Με όλους στο σπίτι, αυτός ο τύπος μαμάς δεν σταματά να πλένει ρούχα (μα πού τα φοράνε, αφού δεν βγαίνουν;). Το καλάθι με τα άπλυτα ρούχα τη μια στιγμή είναι άδειο και την άλλη γεμάτο.

Κάθε μέρα πλένει ρούχα, κάθε μέρα απλώνει, κάθε μέρα σιδερώνει.


https://www.instagram.com/p/B9_6sezFMBf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τύπος 2 - Η μαμά με το κολάν

Αυτές οι μέρες έκαναν αυτόν το τύπο μαμάς να βάλει το κολαν και να μην το βγάλει καθόλου, όλους αυτούς τους μήνες. Νιώθει άνετα και ναι, χαίρεται που τα τζιν, οι φούστες, τα πουκάμισα και τα φορέματα έδωσαν τη θέση τους στο άνετο κολάν της και τα φαρδιά T-Shirt του άνδρα της.

Τύπος 3 - Η μαμά δασκάλα

Και ποια μαμά δεν ανέλαβε το ρόλο της δασκάλας αυτές τις μέρες; Υπάρχει όμως και εκείνος ο τύπος μαμάς που μάλλον έχει πάρει αρκετά σοβαρά τον ρόλο της και δεν αφήνει το μικρό της να χαρεί ούτε ένα λεπτό ησυχίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού. Ακολουθεί το πρόγραμμα του σχολείου, ήταν η πρώτη που ζήτησε να γίνονται τηλεδιασκέψεις με τη δασκάλα και επειδή η δουλειά της δασκάλας δεν αρκεί και δεν βοηθάει το παιδί της να εξελιχθεί, πήρε την πρωτοβουλία να βγάλει την σχολική ύλη στην ώρα της.


https://www.instagram.com/p/B_1gAyrFRa1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τύπος 4 - Η Instagramer μαμά

Είναι αυτή η μαμά που λατρεύει τα παιδιά της, λατρεύει την καραντίνα, έχει χρόνο για την τηλεργασία, για την γυμναστική της, μάλιστα έχει χάσει και τα κιλά που πάσχιζε να χάσει όλη αυτή τη χρονιά και το δείχνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, κάθε λεπτό και κάθε στιγμή. Φωτογραφίζει τον υπολογιστή της εν ώρα εργασίας, τα παιδιά της που παίζουν και κάνουν χειροτεχνίες χωρίς να την ενοχλούν κι ας πρόκειται για τρίχρονα, το λαχταριστό της smoothie και όλα εκείνα που γεμίζουν την καθημερινότητά της. Μπορεί να μην την βλέπουμε κάθε μέρα από κοντά, όμως ξέρουμε τα πάντα για εκείνη.

Τύπος 5 - Η μαμά μαγείρισσα

Σίγουρα μέσα σε αυτόν τον τύπο μαμάς θα αναγνωρίσετε πολλές τον εαυτό σας. Αυτή η καραντίνα έκανε κάθε μαμά να ανακαλύψει το ταλέντο της στην κουζίνα. Έφτιαξε κρέπες, pancakes, τσουρέκια, κουλουράκια, ξανά έφτιαξε τσουρέκια, ξανά έφτιαξε κρέπες και γενικότερα έμαθε όλες τις συνταγές του Τσελεμεντέ απ' έξω κι ανακατωτά.

Τύπος 6 - Η φρικαρισμένη μαμά

Αυτός ο τύπος μαμάς φρίκαρε τελείως που κλείστηκε στο σπίτι και που αναγκάστηκε να ζει 24 ώρες το 24ωρο με τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Καλά τα παιδιά, καλός ο σύζυγός αλλά όχι για πολλές ώρες. Ούτε στην τουαλέτα δεν βρίσκει την ησυχία της.


https://www.instagram.com/p/B_0nY5ijgq0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τύπος 7 - H fitness μαμά

Σε αυτή την περίπτωση η fitness μαμά εκμεταλλεύτηκε τον εγκλεισμό της και μεταμορφώθηκε σε ένα εντελώς άλλο άτομο. Έκανε αποτοξίνωση, βρήκε την ευκαιρία να φάει υγιεινά και έκανε πολλή, μα πολλή γυμναστική. Σε όλο αυτό φυσικά και δεν ήταν μόνη. Τα παιδιά της έτρεχαν μαζί της, έκαναν ασκήσεις γυμναστικής και αναγκάστηκαν να τρώνε υγιεινά, αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που τα ξεσπάσματα στο τραπέζι ήταν έντονα. Μπορεί να δυνάμωσε σωματικά αυτός ο τύπος μαμάς, αλλά ψυχικά μάλλον εξαντλήθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved