Τα αγόρια άφησαν τη μαμά να κοιμηθεί και ανέλαβαν δράση - Δείτε πώς φρόντισαν τα πέντε μωρά (vid)

Ο μπαμπάς με τους δύο μεγαλύτερους γιους αποφάσισαν να δώσουν πρωινό…ρεπό στη μαμά.

Τα αγόρια άφησαν τη μαμά να κοιμηθεί και ανέλαβαν δράση -  Δείτε πώς φρόντισαν τα πέντε μωρά (vid)

Η οικογένεια των Skyler και Jamie Scott είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media. Το ζευγάρι έχει επτά παιδιά, τα πεντάδυμα Logan, Lily, Violet, Daisy, και Lincoln και τα δύο μεγαλύτερα αγόρια, τους Shayden και Landon.

Τόσο στο κανάλι του στο YouTube όσο και στο Instagram, αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά του που μόνο μονότονη δεν είναι.

Φανταστείτε λίγο τη μέρα αυτής της οικογένειας: πρωινό ξύπνημα και τρέξιμο για να προλάβει άλλαγμα πάνας, ετοιμασία πρωϊνού και ντύσιμο όλων αυτών των μωρών.

Η βοήθεια των μεγαλύτερων παιδιών δεν είναι πάντα δεδομένη καθώς θα πρέπει να ετοιμάσουν μόνα τους το δικό τους πρωινό, να ετοιμαστούν και να αναχωρήσουν για το σχολείο.

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται πολλές φορές μέσα στη μέρα καθώς τα παιδιά σε αυτή την ηλικία θέλουν και δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό. Χώρια, το πλύσιμο, το συμμάζεμα και τα ψώνια της ημέρας.

Προφανώς και οι πολύτεκνες οικογένειες βρίσκουν τους ρυθμούς τους και αποκτούν το δικό τους πρόγραμμα προλαβαίνοντας να κάνουν όλα όσα πρέπει.

Προκαλούν όμως πάντα τον θαυμασμό μας για τον τρόπο που το επιτυγχάνουν.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς οι άντρες του σπιτιού φροντίζουν τα μωρά όσο η μαμά κοιμάται. Είπαν να της κάνουν ένα πολύτιμο δώρο: λίγες ώρες παραπάνω ύπνο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved