Γνωρίζει τη μικρή του αδερφή & το διαδίκτυο λιώνει (pics+vid)

Όταν ο μεγάλος αδερφός συναντά τη νεογέννητη αδερφούλα του! Μοναδικές στιγμές!

Γνωρίζει τη μικρή του αδερφή & το διαδίκτυο λιώνει (pics+vid)

Η στιγμή του τοκετού τελείωσε, η μαμά κράτα στην αγκαλιά της το μωράκι της και αν υπάρχει μεγαλύτερο παιδί, σίγουρα σπεύδει να γνωρίσει το νεογέννητο αδερφάκι του μαζί με συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.

Κάποιες γνωριμίες είναι εύκολες και κάποιες δύσκολες. Η γνωριμία της Peyton με τον μεγαλύτερο αδερφό της ανήκει στη κατηγορία με τις εύκολες γνωριμίες. Ξέρετε, εκείνες που το μεγαλύτερο αδερφάκι παρατηρεί το μικροσκοπικό μωράκι που βρίσκεται μπροστά του. Που το κρατά δειλά στην αγκαλιά του, που αγγίζει τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια και που παρατηρεί ο,τιδήποτε κάνει το αδερφάκι του. Πώς κλαίει, πώς κοιμάται, πώς θηλάζει.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η φωτογράφος Paula D’Amore. Ο μικρός δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω από τη μικρούλα, δείχνοντας ότι όσο πιο κοντά βρίσκεται ο μεγάλος αδερφός στο μωρό, όσο περισσότερο ενθαρρύνεται να το γνωρίσει από την αρχή, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες τα δύο αδέρφια να δημιουργήσουν μια σχέση πιο στενή, πιο έντονη και πιο βαθιά.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved