Ξεκαρδιστικά σκίτσα δείχνουν τις διαφορές ανάμεσα στο 1ο και το 2ο παιδί (pics)

Ειλικρινή και ξεκαρδιστικά!

Ξεκαρδιστικά σκίτσα δείχνουν τις διαφορές ανάμεσα στο 1ο και το 2ο παιδί (pics)

Όλοι οι γονείς γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετά μεγάλες διαφορές στην απόκτηση του πρώτου και του δεύτερου παιδιού.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στον τρόπο ανατροφής του παιδιού, που είναι όλα γνώριμα για μια μαμά αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζει ακόμη και την εγκυμοσύνη της. Τη δεύτερη φορά ξέρει τι να περιμένει. Ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τα συμπτώματά της και πώς διαχειριστεί το δεύτερο μωρό της.

Αυτές τις αλλαγές κατάφερε να αποτυπώσει στα σκίτσα της η σκιτσογράφος Weng Chen. Μια μαμά που κατάγεται από την Κίνα και ζει στις Η.Π.Α.

Η Weng Chen πάντα ήταν κοντά στον κόσμο της τέχνης. «Όταν ήμουν περίπου 2-3 ετών η μαμά μου, μου ζωγράφισε μια μικρή γοργόνα και μου είπε μια ιστορία!», γράφει στο ιστολόγιό της και συνεχίζει, «Ήμουν ενθουσιασμένη. Ήταν κάτι μαγικό. Ήταν η πιο όμορφη εικόνα και προήλθε από το στυλό της μαμάς μου! Πιστεύω ότι τότε ερωτεύτηκα τα σκίτσα και τις ιστορίες που βγαίνουν μέσα από αυτά!».

Τώρα η ίδια σχεδιάζει κόμικ. Οι ιδέες της όλες προέρχονται από την καθημερινότητά της και τον τρόπο που μεγαλώνει τις δύο κόρες της, Electra και Ali, μαζί με τον άνδρα της.

Τα τελευταία της σχέδια δείχνουν τις διαφορές ανάμεσα στα πρώτα και τα δεύτερα παιδιά που γεννά μια γυναίκα. Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς τα βρήκαμε ξεκαρδιστικά μιας και είδαμε τον εαυτό μας σε αυτά!

Swipe up στη gallery για να τα δείτε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved