Μπαμπάς δείχνει πώς μια απλή βόλτα με το καρότσι στη χώρα μας θυμίζει «επικίνδυνες αποστολές» (vid)

Αυτό το βιντεάκι έπρεπε να το μοιραστούμε μαζί σας!

Μπαμπάς δείχνει πώς μια απλή βόλτα με το καρότσι στη χώρα μας θυμίζει «επικίνδυνες αποστολές» (vid)

Ένα ζευγάρι, ο Alex Hart και η Melina Gale, αποφάσισαν να δείξουν μέσα από ένα βιντεάκι που δημοσίευσαν στο Facebook, πώς μια βόλτα με το καρότσι θυμίζει περισσότερο «επικίνδυνες αποστολές» παρά χαλαρό περίπατο.

Όπως θα δείτε, ο Alex, προσπαθεί να κάνει βόλτα με το καρότσι το μωρό του επάνω στο πεζοδρόμιο όμως, τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του τον δυσκολεύουν. Όλη αυτή την προσπάθεια κατέγραψε η σύζυγός του με το κινητό της τηλέφωνο.

Δέντρα, αυτοκίνητα, ακόμη και φορτηγά του «κλείνουν» το πέρασμα με αποτέλεσμα ο μπαμπάς Alex να κάνει τον νίντζα, δείχνοντας πόσο δύσκολη μπορεί να μοιάζει τελικά στους δρόμους της Ελλάδας μια βόλτα με το μωρό.

Αυτό βέβαια, όσες μαμάδες μεγαλώνουν τα παιδιά τους στην Ελλάδα το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, μιας και μια βόλτα καταλήγει σε «Γολγοθά» από τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια, τα πεζοδρόμια γλάστρες και τα πεζοδρόμια πάρκινγκ.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που έχουν δει πάνω από 444.000 χρήστες, έχει κοινοποιηθεί πάνω από 2.600 φορές και έχει μαζέψει πάνω από 1.900 σχόλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved