Πώς νιώθει ένα παιδί όταν ο μπαμπάς του έχει σύνδρομο Down; Δείτε τι απαντά αυτός ο γιος (pics)

O Sader Issa δηλώνει περήφανος για τον πατέρα του με σύνδρομο Down.

Πώς νιώθει ένα παιδί όταν ο μπαμπάς του έχει σύνδρομο Down; Δείτε τι απαντά αυτός ο γιος (pics)

O Jad Issa έχει σύνδρομο Down, αλλά η ζωή του δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς.

Η ιστορία του Jad έγινε γνωστή όταν ο γιος του Sader μίλησε για τον πατέρα του σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, το οποίο οδήγησε σε μια σειρά από συνεντεύξεις.

Ο Sader, ζει με τους γονείς του στη Συρία. Του αρέσει το κολύμπι, το bodybuilding, και σπουδάζει οδοντίατρος. Έχει μια ευτυχισμένη ζωή και δηλώνει περήφανος για τον πατέρα του που έχει σύνδρομο Down.

«Είμαι περήφανος γι 'αυτόν, με τον ίδιο τρόπο που είναι περήφανος για μένα. Προσπάθησε να κάνει τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει μια κανονική ζωή σε μένα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου οικονομικά, ψυχολογικά αλλά και από κάθε άποψη», είπε ο Jad Issa Sader.

Όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο, «ένα από τα πράγματα με τα οποία είμαι περήφανος είναι ο τρόπος που με συστήνει για πρώτη φορά σε τρίτους: « Ο γιος μου, είναι γιατρός ». Το λέει και βλέπω στα μάτια του χαρά και υπερηφάνεια. Είναι σαν να λέει: «Έχω σύνδρομο Down, αλλά αυτός είναι ο γιος μου και έκανα τα πάντα για να τον βοηθήσω να γίνει γιατρός. Είμαι περήφανος γι 'αυτόν ... ».

Σύμφωνα με Sader, ένα παιδί που μεγαλώνει με έναν γονιό με σύνδρομο Down θα έχει όλη την αγάπη και την τρυφερότητα που μπορεί να προσφέρει κάθε άλλος γονιός. Αυτό συμβάλει στο να είναι το παιδί συναισθηματικά και κοινωνικά ισορροπημένο.

Ο Jad δεν ήταν μόνο καλός πατέρας. Οπως λέει ο γιος του, είναι επίσης καλός σύζυγος. «Μπορεί να διαφωνούν μερικές φορές με τη μητέρα μου ( δεν έχει σύνδρομο Down) όμως η ζωή τους είναι γεμάτη με αγάπη, και απλότητα».

O Jad εργάζεται εδώ και 25 χρόνια σε ένα τοπικό μύλο σιταριού και έχει καλές σχέσεις με τους γείτονες και τους συνεργάτες του. «Όλοι τον αγαπούν και τον σέβονται και τον αντιμετωπίζουν όπως κάθε άλλο άτομο», εξηγεί ο Sader.



Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον Sader με την οικογένειά του.

Πηγή: Φωτογραφίες Sader IssaiΙ|

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved