Φωτογραφίζει τις γιαγιάδες και τους παππούδες με τα εγγόνια τους για έναν συγκινητικό λόγο (pics)

Για τη φωτογράφο Nina K δεν είναι μερικές απλές φωτογραφίες με εγγόνια και παππούδες.

Φωτογραφίζει τις γιαγιάδες και τους παππούδες με τα εγγόνια τους για έναν συγκινητικό λόγο (pics)

Ο θάνατος της μητέρας της την έκανε να σκεφτεί πολλά πράγματα σε σχέση τόσο με την ίδια όσο και με τα παιδιά της.

Η Nina K γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της:

«Όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, τι θα έχουν για να μας θυμούνται τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας; Θα είναι μια φωτογραφία στο κινητό τηλέφωνο;Ένας λογαριασμός στο Instagram;

Αυτά τα πράγματα είναι προσωρινά.

Όταν κοιτάζετε τις παλιές οικογενειακές φωτογραφίες , τι βλέπετε; Μια ασπρόμαυρη φωτογραφική απεικόνιση της οικογένειας - ένα απτό πράγμα - που μπορεί όμως να μεταφερθεί από γενιά σε γενιά για πάντα. Δείχνει την οικογένεια, την ενότητα, το συναίσθημα, την αγάπη.

Πριν αποκτήσω παιδιά, δεν ήξερα ποτέ πόσο μεγάλη αγάπη και εκτίμηση θα ένιωθα για τους γονείς μου όταν θα γινόταν παππούδες.

Όταν βλέπεις τους γονείς σου αλλά και τους γονείς του συζύγου σου με τα παιδιά σου δεν μπορεί να περιγράψεις το συναίσθημα με λόγια.

Μεταξύ ενός παππού, μιας γιαγιάς και εγγονών υπάρχει μια αγάπη που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Για μένα, είναι σαν να βλέπω την καλύτερη έκδοση αυτών των ανθρώπων.

Πρόσφατα έχασα τη μαμά μου. Ήταν η επιτομή της αγάπης, μια υπέροχη γιαγιά.

Βλέποντας την με τα παιδιά μου, ήταν σαν να «έβλεπα» την αληθινή αγάπη.

Μου έκανε να σκέφτομαι ότι δυστυχώς δεν είχα περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών μου με τους παππούδες τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι πρέπει να έχουν φωτογραφίες με τους παππούδες τους.

Είναι ένα πολύτιμο δώρο.

Σε αυτή λοιπόν τη συλλογή φωτογραφιών ήθελα να «συλλάβω» με τον φακό μου την αγάπη των παππούδων και των γιαγιάδων. Δεν ήθελα μια απλή φωτογραφία.

Ήθελα να αποτυπώσω την αλληλεπίδραση της αγάπης τους. Και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Εάν κοιτάξετε τα πρόσωπα του κάθε παιδιού όπως και των παππούδων και των γιαγιάδων τους, θα δείτε ότι δείχνουν χαρούμενα.

Είναι όλοι τους χαλαροί, γνήσιοι και ευτυχείς.

Η ζωή σε όλη της το μεγαλείο».

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: ninakonline.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved