Στο Instagram θα τη βρείτε ως «The Multitasking Mom». Όπου multitasking, βάλτε μαμά-γυναίκα, που τα κάνει όλα... ταυτόχρονα!
Να κάνει μπάνιο το ένα παιδί, να θηλάσει το άλλο, να διαβάσει το μεγαλύτερο, να χτενίσει το κορίτσι της οικογένειας και πάει λέγοντας.
Καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους 15.000 followers της, το πώς περνάει η ίδια με 4 παιδιά στο σπίτι.
Δεν μπορεί να ξυρίσει τα πόδια της με την ησυχία της, να κάνει μπάνιο, να κάτσει στη λεκάνη της τουαλέτας έστω δύο λεπτά να ηρεμίσει και πάει λέγοντας.
Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και σίγουρα θα σας θυμίσουν τη δική σας καθημερινότητα. Λερωμένες πάνες, σκορπισμένα παιχνίδια, κλάματα στο σουπερμάρκετ κ.ο.κ..
Photo 1/12
«Όλα αυτά τα χρόνια, το μπάνιο μετατράπηκε σε χώρο συνάντησης στο σπίτι!»
Photo 2/12
«Αυτό συνέβη όταν του είπα ότι δεν μπορεί να πάρει το παιχνίδι που είδε στο ράφι!»
Photo 3/12
«Τελειώσαμε το σχολείο και 4 μαγαζιά μετά και ένα ξέσπασμα αργότερα κάναμε τις αγορές μας! Καθόλου άσχημα! »
Photo 4/12
«Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκα για αυτή τη φωτογραφία ήταν πολλά! Εγώ και ο άνδρας μου θέλαμε να έχουμε 4 παιδιά. Δεν το μετανιώνουμε. Τα παιδιά μας, έχουν την πλήρη φροντίδα μας. Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε ο άνδρας μου όταν μπήκε στο σπίτι από τη δουλειά και με είδε να κάνω σχεδόν τα πάντα ταυτόχρονα!»
Photo 5/12
«Η τέχνη του έρπειν. Κάθε μαμά, είτε νέα είτε όχι, θα πρέπει να γνωρίζει πώς να κάνει αθόρυβο έρπειν όταν βάζει το μωρό της για ύπνο!»
Photo 6/12
«Κάποιος έμαθε να βγάζει την πάνα του!»
Photo 7/12
«Και κάπως έτσι πέρασα την ημέρα της μητέρας!»
Photo 8/12
«26 Αυγούστου 2011. Η τελευταία φορά που έκανα μπάνιο μόνη μου! Και δεν υπήρξα ποτέ μόνη ξανά από τότε!»
Photo 9/12
«Παράδειγμα 965 γιατί δεν πρέπει να φοράτε κρίκους όταν έχετε ένα παιδί κάτω του ενός έτους. Κάθε φορά που θηλάζετε... μπορεί να σας τους αρπάξει. Επίσης να θυμάστε πριν πάτε στην τουαλέτα, να ανοίξετε το χυμό του μεγαλύτερου παιδιού σας!»
Photo 10/12
«Το να είμαι μαμά σημαίνει μερικές φορές να θηλάζω το ένα παιδί ενώ δίνω στο άλλο την προσοχή που χρειάζεται, μαζί με ένα φιλί και την αγάπη μου!»
Photo 11/12
«Εκείνη η στιγμή που είσαι τόσο κουρασμένη όσο το ενός έτους μωρό σου!»
Photo 12/12
«6 το πρωί. Κλωτσιές, μπουνιές και το πρόσωπό μου έχει χρησιμοποιηθεί και ως παιχνίδι οδοντοφυΐας!»