«Ένα μήνυμα στην κόρη μου» - Το Instagram post αυτής της μαμάς θα σας συγκινήσει (pics)

Η Desiree Fortin είναι μία μαμά που μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται τις σκέψεις και τα βιώματά της σχετικά με την μητρότητα.

«Ένα μήνυμα στην κόρη μου» - Το Instagram post αυτής της μαμάς θα σας συγκινήσει (pics)

Πριν τέσσερα χρόνια, ο ερχομός των τρίδυμων μωρών της, της άλλαξε τη ζωή. Οι δυσκολίες πολλές, αλλά η Desiree αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ, ειλικρίνια και την απολαμβάνει πραγματικά.

Πριν από μερικές ημέρες, ανέβασε ένα ακόμα post στο προφίλ της στο Instagram. Δεν ήταν όμως ένα απλό post. Ήταν ένα μήνυμα στην κόρη της το οποίο μας "άγγιξε" πολύ.

"Ένα μήνυμα στην κόρη μου
Γενναία, πανέμορφη, ΕΣΥ.

Είσαι πανέμορφη. Ακτινοβολείς από αγάπη.
Είσαι ευαίσθητη και δυνατή.
Βλέπεις την ομορφιά στα πάντα γύρω σου και εύχομαι να την βλέπεις πάντα και σε εσένα την ίδια.

Μην αφήσεις τα λόγια τρίτων να σε καθορίσουν. Το τι αξίζεις δεν μπορει να καθοριστεί από το τι μπορεί να πουν οι άλλοι για εσένα.

Λάμπεις από αυτοπεποίθηση και εύχομαι όσο μεγαλώνεις να συνεχίζεις να επηρεάζεις τους άλλους με την καρδιά και την θετική σου διάθεση. Είσαι έξυπνη. Είσαι αστεία. Είσαι τόσο βαθιά αξιαγάπητη.

Όσο μεγαλώνεις, να γίνεις ακριβώς αυτή που θέλεις να γίνεις. Είσαι μοναδική. Είσαι ευγενική ψυχή, σκεπτόμενη και καλόκαρδη. Είσαι ευαίσθητη και ξέρεις να αγαπάς χωρίς όρια.

Ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις πίεση από τος συνομήλικούς σου. Να είσαι δυνατή. Να είσαι γενναία. Να είσαι ΕΣΥ.

Κάποια μέρα θα γίνεις μαμά και θα έχεις και εσύ ένα μωρό. Να είσαι ευγνώμων για τις αλλαγές στο σώμα σου. Να βρεις δύναμη στη μητρότητα. Και να ξέρεις ότι η μαμά σου θα είναι πάντα μαζί σου, εκεί στη γωνία και θα σε εμψυχώνει σε όποιο μονοπάτι και αν σε οδηγήσει η ζωή"

Το παραπάνω μήνυμα συνοδεύτηκε από μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με την οποία η Desiree μας δείχνει το σώμα της όπως είναι σημέρα, μετά τη γέννηση των τρίδυμων παιδιών της. Η Desiree είναι περήφανη για το σώμα της γιατί με αυτό έδωσε ζωή στα παιδιά της και το ίδιο θα έπρεπε να νιώθει και κάθε νέα μαμά. Άλλωστε η τελειότητα κρύβεται στις ατέλειες...

Δείτε τις απολαυστικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Desiree Fortine στο λογαριασμό της και οι οποίες μας υπενθυμίζουν ότι η ζωή θέλει χιούμορ και φαντασία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved