Οικογενειακές διακοπές: Όλα όσα αναβαθμίζουν το «φαρμακείο» των διακοπών το 2019

Φέτος φροντίσατε να κλείσετε έγκαιρα τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, να βρείτε το ιδανικότερο κατάλυμα που μπορεί με τις παροχές του να εξυπηρετήσει τις οικογενειακές απαιτήσεις, σειρά έχει τώρα η μεγάλη λίστα με τα πράγματα που θα επιλέξετε να πάρετε μαζί σας στον προορισμό.

Οικογενειακές διακοπές: Όλα όσα αναβαθμίζουν το «φαρμακείο» των διακοπών το 2019

Αν αυτή η ολιγοήμερη απόδραση περιελάβανε μόνο εσένα και το σύζυγό σου, όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα. Τώρα όμως που θα σας ακολουθήσει και το μικρότερο μέλος της οικογένειας, χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένη για κάθε… αναπάντεχη περίσταση.

Αυτό πάει να πει πως εκτός από τα ρούχα, τον εξοπλισμό θαλάσσης και τα κουβαδάκια του, υπάρχει κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τις αποσκευές σας και αυτό είναι το «φαρμακείο» των διακοπών, το οποίο είναι απαραίτητο να μην βγει ούτε στιγμή από την τσάντα σου. Μπορεί οι μαμάδες… παλαιάς κοπής όπως η δική σου, να θεωρούσαν πως η θαλασσινή αλμύρα και άλλα παρόμοια… γιατροσόφια, είναι το «αντίδοτο» σε πολλές ανεπιθύμητες καταστάσεις, μία σύγχρονη όμως μαμά, γνωρίζει πως υπάρχουν πολύ πιο δραστικοί και σίγουροί τρόποι, όπως το «πολύτιμο» Hansaplast kit περιποίησης πληγών που θα τις γλιτώνει μέσα σε τρία μόλις βήματα! Αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και ετοίμασε μαζί μας το «φαρμακείο» που θα πάρεις μαζί σου στις μελλοντικές οικογενειακές εξορμήσεις!

Η πιο γρήγορη ανακούφιση

Η υπερκινητικότητα σε συνδυασμό με την παιδική απροσεξία των μικρών μας, τα κάνει εύκολο… στόχο για κάποιο πιθανό χτύπημα, πέσιμο, σκουντούφλημα που με τη σειρά του θα δημιουργήσει κάποιο επίπονο τραύμα. Μπορεί η στιγμή εκείνη να είναι κάτι παραπάνω από δυσάρεστη για ένα παιδί, αυτό όμως που τελικά το ταλαιπωρεί περισσότερο, είναι ο αργός, σχεδόν βασανιστικός ρυθμός και ο χρόνος που χρειάζεται μία πληγή μέχρι να επουλωθεί. Μέχρι να θρέψει εντελώς, θα «τραβιέται», θα παραμένει μία «είσοδος» για μικρόβια και άλλους… ανεπιθύμητους εισβολείς, ενώ όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο πιο ενοχλητική θα γίνεται. Όλα θα ήταν πολύ ευκολότερα αν μπορούσαμε να επιταχύνουμε λίγο αυτή τη διαδικασία και ευτυχώς πλέον μπορούμε! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών, είναι η σίγουρη «λύση» που αποδεδειγμένα επουλώνει μέχρι και δύο φορές πιο γρήγορα* τις πληγές. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή της δημιουργεί ένα εξωτερικό περίβλημα, μία προστατευτική μεμβράνη που παρέχει την αναγκαία υγρασία και το κατάλληλο περιβάλλουν για να «κλείσει» η πληγή χωρίς να αφήσει κανένα σημάδι στην επιδερμίδα του παιδιού. Mε αυτό τον τρόπο δε θα σχηματιστεί στο παιδάκι μας το γνωστό κάκαδο που ματώνει ανά πάσα στιγμή. Απαλλαγμένη από αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ζωικά παράγωγα, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επιδερμίδα, ακόμη και ενός βρέφους!

hansaplast 7

Αρκεί ένα… φσσστ και καθάρισες!

Ένα ακόμη σημείο στο οποίο πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου, πέρα από το κομμάτι της επούλωσης, είναι πώς θα αποφύγεις την όποια πιθανή μόλυνση μπορεί να προκληθεί στο συγκεκριμένο σημείο που το παιδί χτύπησε. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως όταν το δέρμα μας τραυματίζεται, η εξωτερική του στιβάδα είναι εξαιρετικά ευαίσθητη για να μπορεί να αποτρέψει την είσοδο βακτηρίων στον οργανισμό. Το θαλασσινό νερό μπορεί να θεωρείται το «φυσικό» αντισηπτικό, όμως δεν παύει να περιέχει μικροοργανισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Ακριβώς για αυτό, μόλις το μικρό σου τραυματιστεί, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να καθαρίσεις τη συγκεκριμένη περιοχή με το πρακτικό και εύχρηστο Hansaplast Σπρέι για πληγές, το οποίο όχι μόνο δεν θα πονέσει το μικρό σου κατά την εφαρμογή, αλλά θα προστατεύσει το δέρμα του αποτελεσματικά μικρόβια και βακτήρια. Είναι μάλιστα τόσο δραστικό, που συστήνεται ακόμη και για τη φροντίδα μετεγχειρητικών πληγών, σύμφωνα πάντα βέβαια και με τις οδηγίες ενός κατάλληλου γιατρού.

hansaplast 8

Ένας έμπειρος σύμβουλος όλες τις ώρες

Πόσες φορές έχει τύχει να σε πιάσει απροετοίμαστη κάποιο περιστατικό που προέκυψε με το μικρό σου; Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να υπήρχε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμος κάποιος ειδικός να σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για να αισθάνεσαι σίγουρη πως τα έχεις κάνει όλα σωστά; Η αλήθεια είναι πως όσο έμπειρες και αν είμαστε με «χτυπήματα», γρατζουνιές και ξαφνικές αδιαθεσίες, πάντα θα υπάρχει κάτι… πρωτόγνωρο να μας εκπλήξει! Αυτό το «κενό», ήρθε να καλύψει ο διαδικτυακός Σύμβουλος Πληγών, η πιο tech… αναβάθμιση του «φαρμακείου» των διακοπών σου, στον οποίο μπορείς να απευθυνθείς για οδηγίες μέσω οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, ακόμη και από το κινητό σου, τις φορές που έρχεσαι αντιμέτωπη με μία κατάσταση που αισθάνεσαι πως ξεπερνάει τις ικανότητές σου. Είτε πρόκειται για κόψιμο, έγκαυμα ή δάγκωμα, εκεί θα βρεις τις πρώτες βοήθειες που χρειάζεται να γνωρίζεις.

hansaplast 9

Κλείνοντας, εκτός από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, μην ξεχάσεις να εμπλουτίσεις το «φαρμακείο» με τις κλασικές προσθήκες, όπως το στικ αμμωνίας για τα τσιμπήματα, τις αμπούλες φυσιολογικού ορού, το θερμόμετρο, τα παυσίπονα και τα επιθέματα διαφορετικών μεγεθών που θα εφαρμόζεις αμέσως μετά την ευεργετική Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών στην τραυματισμένη περιοχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved