Πώς είναι η καθημερινότητα ενός ζευγαριού με ένα παιδί και ένα σκύλο; Δείτε τα σκίτσα (pics)

Η καθημερινότητα ενός ζευγαριού με την κόρη και το σκύλο τους μέσα από σκίτσα πολύ μας αρέσει.

Πώς είναι η καθημερινότητα ενός ζευγαριού με ένα παιδί και ένα σκύλο; Δείτε τα σκίτσα (pics)

O Erez Zadok είναι δημιουργός της εβδομαδιαίας σειράς κόμικς στο Instagram «Bundle of Joya». Τα κόμικς του πολύ γρήγορα γνώρισαν μεγάλη απήχηση στο διαδικτυακό του κοινό, κι έτσι, μετά, και την απόκτηση της κόρης του, αποφάσισε να εμπλουτίσει τις ιστορίες του, έχοντας πλέον πρωταγωνιστές όλη την οικογένεια και το θηλυκό σκυλί τους φυσικά.

Σε αυτή τη νέα σειρά, ο o Zadok μοιράζεται όλες τις ευχάριστες (και εξαντλητικές!) στιγμές της μητρότητας και της πατρότητας, φυσικά.

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να δημιουργήσω τις δικές μου ιστορίες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα της ζωής μου, ήταν γιατί μου δίνει μεγάλη χαρά να διαβάζω τα υπέροχα σχόλια από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η δημιουργικότητα είναι σαν να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, στην αρχή, είναι δύσκολο, αλλά όσο συνεχίζεις την εξάσκηση με επιμονή, βλέπεις τα αποτελέσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Bored Panda.

Αυτό που διακρίνει κανείς στα σκίτσα του, είναι το χιούμορ αλλά και ο έξυπνος τρόπος που παρουσιάζει καθημερινά πράγματα που βιώνουν όλες οι οικογένειες.

Μπορείτε να το διαπιστώστε και εσείς στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved