Δεκαπέντε γυναίκες φωτογραφίζονται μαζί με τα παιδιά τους με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας (pics)

Μαμάδες μαζί με τα παιδιά τους σε μοναδικές φωτογραφίες.

Δεκαπέντε γυναίκες φωτογραφίζονται μαζί με τα παιδιά τους με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας (pics)

Λίγα πράγματα έχουν εξυμνηθεί στον κόσμο τόσο, όσο η μητρική αγάπη. Για την αγάπη της μάνας, έχουν γραφτεί τραγούδια και ποιήματα, γυρίστηκαν ταινίες, ζωγράφοι προσπάθησαν να την απεικονίσουν στον καμβά.

Δύσκολα μπορεί κανείς να αποδώσει πλήρως την έννοια της μητρικής αγάπης. Περικλείει μέσα της την ανάγκη να φροντίζεις και να προστατεύεις πάντα το παιδί σου, θεωρώντας το κομμάτι του εαυτού σου. Αισθάνεσαι τη χαρά και τη λύπη του και το μόνο που θέλεις είναι να είναι γερό και ευτυχισμένο. Αυτή η αγάπη είναι που κάνει μια μάνα να διαισθάνεται αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν οι άλλοι, να ξυπνάει από την έγνοια ότι δεν είναι καλά, να ξαγρυπνάει από άγχος μην τυχόν συμβεί κάτι στο παιδί της .

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, ορισμένες γυναίκες θέλησαν να κάνουν στον εαυτό τους αλλά και στα παιδιά τους ένα δώρο: μια ξεχωριστή φωτογράφηση για να θυμούνται αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Η Anna Basseto, ανέλαβε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία τους, φωτογραφίζοντας τις μητέρες με τα παιδιά τους σε ένα διαφορετικό σκηνικό, περισσότερο λιτό, εστιάζοντας κυρίως στα πρόσωπα.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved