Δέκα πράγματα που θα καταλάβεις μόνο αν είσαι το μεσαίο από τα τρία αδέρφια!

Το να μεγαλώνεις έχοντας ένα μικρότερο αδερφάκι κι ένα μεγαλύτερο, είναι κάτι που μόνο αν το έχεις ζήσει μπορείς να το καταλάβεις.

Δέκα πράγματα που θα καταλάβεις μόνο αν είσαι το μεσαίο από τα τρία αδέρφια!

Τα μεσαία παιδιά, κάνουν τα πάντα για να είναι πάντα στο επίκεντρο, όμως δύσκολα τα καταφέρνουν.

Ωστόσο, δημιουργούνται σχέσεις ζωής με τα αδέρφια, οι οποίες έχουν γερές βάσεις ακόμα και όταν έρχεται η ενηλικίωση.

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που μπορείς να τα καταλάβεις μόνο αν έχεις υπάρξει σε αυτή τη θέση:

tria aderfia mesaio paidi 1
  1. Όταν το φαγητό χωριζόταν σε ίσα μέρη, υπήρχε ένας απίστευτος ενθουσιασμός καθώς συνήθως το επιπλέον κομμάτι το άρπαζε το μεγάλο αδερφάκι ή δεσμευόταν για το μικρό.
  2. Δεν σε ρώτησε ποτέ κανείς ποιο κομμάτι πίτσας θέλεις όταν ήταν η ώρα που διάλεγαν οι υπόλοιποι.
  3. Μιλώντας για το μικρότερο αδερφάκι, ήσουν και είσαι πάντα προστατευτικός και θες να ζει όσο καλύτερα γίνεται. Θεωρείς ότι είναι ευθύνη σου το αδερφάκι να κάνει μια καλή ζωή.
  4. Πάντα προσπαθούσες να αποφύγεις τις ερωτήσεις του μεγάλου αδερφού που είχαν να κάνουν με το μέλλον, με την καριέρα και τον ιδανικό τρόπο ζωής. Μπορεί να είχατε μικρή διαφορά ηλικίας, ωστόσο, εκείνος πάντα ήθελε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και να κάνει ερωτήσεις ενδιαφέροντος για το μέλλον σου.
  5. Είχες πάντα το πλεονέκτημα όμως να μην απαντάς σε αυτές τις ερωτήσεις καθώς ό,τι κι αν γινόταν δεν θα ήσουν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος από την οικογένεια που θα έκανε μεγάλη καριέρα ή δεν θα έκανε τίποτα.
  6. Ήσουν πάντα το άτομο που οργάνωνε όλες τις οικογενειακές εκδηλώσεις.
  7. Είχες το πλεονέκτημα να λύνεις τα προβλήματα όλων και να μπαίνεις ανάμεσά τους, είτε υπήρχε κάποιο πρόβλημα μεταξύ των αδερφών είτε έπρεπε να μεσολαβήσεις σε κάποιο θέμα που είχε προκύψει με τους γονείς .
  8. Όλοι στο σπίτι γνώριζαν ότι εσύ είσαι το μόνο μέλος που μπορεί να λύσει τα προβλήματα.
  9. Όταν γινόταν κάτι στο σπίτι και το μάθαινες τελευταίος, πάντα πίστευες ότι σε αγνόησαν και έτρεχες να μάθεις αμέσως όλες τις λεπτομέρειες.
  10. Παρόλο όμως που είχες ενοχληθεί από αυτό το συμβάν, πάντα το ξεπερνούσες γρήγορα γιατί μπορεί να μην στο έλεγαν ποτέ, ήξερες πάντα ότι εσύ είσαι τελικά το επίκεντρο στην οικογένεια.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved