Δείτε πώς αντιδρούν αυτά τα παιδιά όταν μαθαίνουν ότι υιοθετήθηκαν (vid)

Από τα πιο συγκινητικά βίντεο που έχετε δει.

Δείτε πώς αντιδρούν αυτά τα παιδιά όταν μαθαίνουν ότι υιοθετήθηκαν (vid)

Η υιοθεσία ενός παιδιού αποτελεί μια πράξη υπέρτατης αγάπης. Ωστόσο είναι μια διαδικασία που διαρκεί πολύ και αποδεικνύεται ψυχοφθόρα τόσο για τα ζευγάρια όσο και για τα μεγαλύτερα παιδιά που περιμένουν να υιοθετηθούν.

Πρόσφατα τέθηκε στη χώρα μας σε λειτουργία η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για την αναδοχή και υιοθεσία, μέσω της οποίας μπορούν να γίνονται οι σχετικές αιτήσεις.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων φορέων, στα προνοιακά ιδρύματα της χώρας υπάρχουν 2.500 παιδιά χωρίς οικογένεια ή με βιολογικούς γονείς που αδυνατούν ή δεν θέλουν να τα φροντίσουν.

Μέχρι σήμερα, η διαδικασία της υιοθεσίας είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα με τους υποψήφιους γονείς να περιμένουν ως και πάνω από 5 χρόνια. Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την υιοθεσία και αναδοχή προβλέπεται ολοκλήρωση των διαδικασιών σε 8 με 12 μήνες.

Στο βίντεο που ακολουθεί η συγκίνηση κυριαρχεί. Ζευγάρια που είχαν αναλάβει την κηδεμονία παιδιών, τους ανακοινώνουν ότι μπορούν πλέον να μείνουν μόνιμα στο σπίτι, γιατί είναι και επίσημα το παιδί τους!

Αξίζει να το δείτε, μόνο και μόνο για τη χαρά και την ευτυχία που νιώθουν τα παιδιά αυτά όταν μαθαίνουν ότι υιοθετήθηκαν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved