Πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο των παιδιών της - Δείτε τι της συνέβη (pic)

Μπαμπάς δημοσίευσε φωτογραφία της συζύγου του και έγινε viral!

Πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο των παιδιών της - Δείτε τι της συνέβη (pic)

Ο Peter Bristow μπαμπάς τριών παιδιών, βρισκόταν στο σαλόνι και τάιζε τους γιους του (δίδυμα) όταν συνειδητοποίησε ότι η σύζυγός του έλειπε.

«Πού στο καλό είναι η μαμά; Θα πρέπει να τακτοποιεί το δωμάτιο των παιδιών... Έπειτα από μερικά λεπτά, ακόμη δεν είχε εμφανιστεί... Αποφάσισα να δω τι συμβαίνει!», γράφει ο Peter στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Και έτσι κατευθύνθηκε στο υπνοδωμάτιο των παιδιών και είδε τη γυναίκα του Sarah στο πάτωμα... να κοιμάται!

«Είναι ζωντανή;»

«Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν οι πατούσες της στο πάτωμα. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά δυνατά... Είναι ζωντανή; Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου, καθώς η γυναίκα μου συνήθως δεν σταματά ότι κάνει. Πλησίασα πιο κοντά και ανακουφίστηκα όταν είδα ότι ανέπνεε, έτσι πήρα τις κουβέρτες των παιδιών και την σκέπασα. Της έβαλα και ένα μαξιλάρι στο κεφάλι. Ξύπνησε 20 λεπτά μετά τον ξαφνικό της ύπνο!».

Καημένη Sarah. Κοιτώντας μόνο την φωτογραφία της, καταλαβαίνουμε ακριβώς το λόγο που κοιμήθηκε στο πάτωμα.

Αφήστε τις μαμάδες να κοιμηθούν

H Sarah μόλις ξύπνησε, πήρε και πάλι την κατάσταση στα χέρια της. Όπως κάνουν όλες οι μαμάδες. Μερικές φορές τα 20 λεπτά (ακόμη και τα 15) αρκούν για να γεμίσουν οι μπαταρίες.

Και δεν υπάρχει και τίποτε καλύτερο από το να έχεις και έναν σύντροφο που σε υποστηρίζει σε αυτό.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί και αν είστε μια μαμά που χρειάζεται έστω και 10 λεπτά ύπνο κοινοποιήστε τη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved