Τι να μου πουν τα μοντέλα; Είμαι μαμά και είμαι καλύτερη (pics)

Συνειδητοποίησε ότι ποτέ δεν θα μοιάζει με μοντέλο μετά τη γέννηση του παιδιού της και αποφάσισε να αναδημιουργήσει φωτογραφίες μοντέλων της Victoria Secret με μια πινελιά... μητρότητας.

Τι να μου πουν τα μοντέλα; Είμαι μαμά και είμαι καλύτερη (pics)

Η Hana Erskine δημοσίευσε την ιστορία και τις φωτογραφίες της στο boredpanda.com και έγινε viral.

Όπως η περισσότερες γυναίκες, έτσι και εκείνη, πήρε αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ευτυχώς όπως η ίδια γράφει δεν είχε χρόνο για να νιώσει θλίψη για το σώμα της μετά τον τοκετό, μιας και η καρδιά της ήταν γεμάτη με χαρά και αγάπη για την κόρη της.

Ωστόσο, μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, συνάντησε έναν άνδρα που τον ήξερε από το Πανεπιστήμιο. Οι πρώτες του λέξεις όταν την είδε ήταν: «Ουάου, πήρες πολλά κιλά. Κάνε κάτι ώστε να είσαι πάλι ελκυστική!».

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, πέρασε αρκετή ώρα, κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη και ξαφνικά άρχισε να νιώθει έντονη αρνητικότητα. «Έπιασε» τον εαυτό της να συγκρίνεται με τα αδύνατα κορίτσια που υπάρχουν εκεί έξω, κάτι που όπως η ίδια τονίζει, δεν έκανε ποτέ στο παρελθόν.

Επίσης, συνειδητοποίησε ότι το σώμα μετά τον τοκετό είναι κάτι για το οποίο η ίδια δεν είχε ακούσει ποτέ, τουλάχιστον στην χώρα της. «Στην χώρα μου το σώμα μετά τον τοκετό ή πιο συγκεκριμένα, ένα σώμα που δεν είναι καλλίγραμμο, ειναι κάτι που σε κάνει μη ελκυστική και δεν πρέπει να το δείξεις μέχρι να επανέλθεις σε φόρμα ξανά», είπε συγκεκριμένα.

Στον περίγυρό της, αρκετές γυναίκες κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να είναι αδύνατες, αλλά έτσι δεν τρώνε σωστά, στρεσάρονται αρκετά και όλα αυτά για να είναι ελκυστικές και για να μοιάζουν στα μοντέλα που βλέπουν στα περιοδικά.

Για αυτόν τον λόγο η ίδια αποφάσισε να φωτογραφηθεί σε πόζες μοντέλων της Victoria Secret -βάζοντας μια πινελιά μητρότητας- για να δείξει και στις άλλες γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να ντρέπονται για το σώμα τους.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved