Το χάος σε ένα σπίτι με παιδιά είναι πραγματικό και ιδού οι φωτογραφικές αποδείξεις (pics)

Σας θυμίζουν κάτι οι φωτογραφίες;

Το χάος σε ένα σπίτι με παιδιά είναι πραγματικό και ιδού οι φωτογραφικές αποδείξεις (pics)

Παραδοσιακά οι οικογενειακές φωτογραφίες δείχνουν λαμπερές, γαλήνιες και αντικατοπτρίζουν την οικογενειακή ευτυχία.

Ναι! Αυτό συμβαίνει μόνο αν έχετε καθαρίσει το σπίτι σας πριν, έχετε ντύσει με τα καλά τους τα παιδιά, τα έχετε ταΐσει μην τυχόν και πεινάσουν και «χαλάσουν» τη φωτογράφηση ώστε να καταφέρετε να έχετε με επιτυχία στα χέρια σας έστω και μια φωτογραφία που δεν θα θυμίζει σε τίποτε το πραγματικό χάος που επικρατεί στο σπίτι σας.

Αλλά για πείτε μας, αυτό θέλετε να θυμόσαστε από τη μητρότητα όταν μεγαλώσουν τα παιδιά; Τις στημένες φωτογραφίες. Εκείνες τις καθόλου αυθόρμητες και εκείνες που ξέρετε ότι στήθηκατε για να τις βγάλετε; Μάλλον όχι! Αυτό θέλησε να δείξει και η φωτογράφος Danielle Guenther μέσα από τις φωτογραφίες της. Το καθημερινό χάος που επικρατεί σε ένα σπίτι και πώς οι γονείς και οι δύο προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα.

Κάπως έτσι και με αυτό στο μυαλό της φωτογράφησε οικογένειες που ήθελαν να κρατήσουν για πάντα ως ανάμνηση όλα εκείνα που ζουν καθημερινά στο σπίτι με τα παιδιά τους.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί, που αν και περιέχουν αρκετό χιούμορ μέσα τους, θα σας θυμίσουν κάτι από τη δική σας καθημερινότητα.

πηγή φωτογραφιών: danielleguentherphotography.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved