Δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της που έχει σύνδρομο Down - Πάνω από 347.000 χρήστες τη λάτρεψαν

Έμαθε ότι η κόρη της θα γεννιόταν με σύνδρομο Down, δείτε τι έκανε!

Δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της που έχει σύνδρομο Down - Πάνω από 347.000 χρήστες τη λάτρεψαν

Έχοντας αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες για να μείνει έγκυος, έχοντας συλλάβει και έχοντας αποβάλει πολλές φορές, έχοντας κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση η Jessica Egan και ο σύζυγός της πέταξανε στα σύννεφα από χαρά όταν έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς.

Ωστόσο στην 11η εβδομάδα, μια εξέταση αίματος έδειξε ότι το κοριτσάκι που μεγάλωνε μέσα στη μήτρα της Jessica είχε ένα επιπλέον χρωμόσωμα. Το χρωμόσωμα 21 κάτι που σήμαινε ότι η κόρη της θα γεννιόταν με σύνδρομο Down.

«Μάθαμε όταν βρισκόμουν στην 11η εβδομάδα ότι το αγέννητο μωρό μας διαγνώστηκε με σύνδρομο Down. Στην αρχή λυπηθήκαμε αλλά όχι επειδή δεν έχουμε καμία εμπειρία για το σύνδρομο Down αλλά επειδή ήταν κάτι που ποτέ δεν περιμέναμε και δεν φανταζόμασταν. Πενθήσαμε αρκετά για τρεις ημέρες και τότε ο άνδρας μου και εγώ αποφασίσαμε να μάθουμε περισσότερα για το σύνδρομο αυτό ώστε να γίνουμε ξανά ευτυχισμένοι ολοκληρώνοντας αυτή την εγκυμοσύνη!», έγραψε η Jessica στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε.

«Η εκπαίδευση ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας που άλλαξε όλα όσα είχαμε στο μυαλό μας μέχρι εκείνη τη στιγμή για το Σύνδρομο Down. Συνειδητοποιήσαμε ότι απλά δεν καταλάβαμε τη διάγνωση γιατί δεν ξέραμε κανέναν με το σύνδρομο αυτό. Είναι λογικό να φοβάσαι κάτι που δεν ξέρεις ή που δεν κατανοείς, έτσι προσεγγίσαμε ανθρώπους από την κοινότητά μας που μεγάλωναν παιδιά με σύνδρομο Down και μάθαμε πολλά. Αρχίσαμε να βλέπουμε ότι τελικά δεν υπάρχει κάτι για να φοβόμαστε, κάθε άλλο. Ήμασταν τυχεροί που μας διάλεξε για γονείς της μια τόσο υπέροχη, ιδιαίτερη και μοναδική κόρη!».

Από εκείνη την ημέρα αποφάσισε να δείξει μέσα από τα social media όχι μόνο πώς είναι να ξέρεις ότι κυοφορείς ένα παιδί με σύνδρομο Down αλλά και το πόσο την άλλαξε σαν άνθρωπο η επαφή της με άλλα παιδιά και άλλους ανθρώπους που έχουν σύνδρομο Down αλλά και το πώς είναι πια να μεγαλώνεις ένα δικό σου παιδί με το σύνδρομο αυτό.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες με την αξιολάτρευτη κόρη της, έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved