Πώς θα περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Ιδέες για όλη την οικογένεια

Διασκεδαστικές και αξέχαστες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Μαργαρίτα Νικολάου
Πώς θα περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Ιδέες για όλη την οικογένεια
Bigstock

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα. Μια μέρα όπου την τιμητική τους έχουν τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και τα ρομαντικά δείπνα για δύο. Και ενώ δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να περνάς χρόνο με το άλλο σου μισό, γιατί να μην κάνετε αυτή τη μέρα ξεχωριστή για όλους όσους αγαπάτε, γιορτάζοντας την Ημέρα των Ερωτευμένων ως οικογένεια.

Υπάρχουν πολλές όμορφες ιδέες και εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας.

Ανταλλάξτε κάρτες

Αντί να δώσετε μια κάρτα στο άλλο σας μισό, φτιάξτε κάρτες και για τα παιδιά της οικογένειας. Υπάρχουν πολλές και εύκολες DIY χειροτεχνίες για κάρτες. Βρείτε τις εδώ και φτιάξτε τις το απόγευμα όλοι μαζί.

Οργανώστε μια βραδιά με επιτραπέζια

Κάντε τον βραδινό ύπνο διασκεδαστικό. Αντί να ακολουθήσετε τη ρουτίνα σας, οργανώστε μια βραδιά με επιτραπέζια παιχνίδια. Αποσυνδέστε τις συσκευές σας και συνδεθείτε ως οικογένεια.

Φτιάξτε ένα σοκολατένιο γλυκό

Φορέστε τις ποδιές σας και μπείτε στην κουζίνα. Λιώστε σοκολάτα σε μπεν μαρί και φτιάξτε νόστιμα και εύκολα γλυκά. Βρείτε μερικές συνταγές ιδανικές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ. Αν πάλι δεν θέλετε να φτιάξετε γλυκά; Κανένα πρόβλημα. Απλά λιώστε σοκολάτα, κόψτε φρούτα και βουτήξτε τα μέσα σε αυτή.

Αφήστε τα παιδιά σας να διαλέξουν τι θέλουν να κάνετε όλοι μαζί

Κάντε την Ημέρα των Ερωτευμένων, μέρα που τα παιδιά σας θα διαλέξουν τι θέλουν να κάνουν. Θέλουν να μην διαβάσουν; Να πάτε έναν περίπατο; Να γεμίσουν την μπανιέρα και να παίξουν με τα παιχνίδια τους; Να κάνετε αγκαλιές όλοι μαζί στο κρεβάτι; Να μην πάνε σχολείο; Για μια μέρα δεν χάθηκε και ο κόσμος. Κάντε τους το χατίρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved