Μηνύματα για τη μαμά και τον μπαμπά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Θέλετε να γράψετε μια όμορφη κάρτα με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στους γονείς σας; Τότε παρακάτω θα βρείτε όμορφα μηνύματα για τη μέρα αυτή.

Μαργαρίτα Νικολάου
Μηνύματα για τη μαμά και τον μπαμπά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Bigstock

Η σχέση των γονιών σας σας έχει δώσει μια καθαρή εικόνα για το τι θέλετε και εσείς από τις δικές σας σχέσεις.

Δεν επιτρέπουν τίποτε να σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους και δείχνουν καθημερινά πώς ο ένας στηρίζει τον άλλο.

Ευχηθείτε χρόνια πολλά με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη μαμά και στον μπαμπά, δείτε παρακάτω μηνύματα που μπορείτε να εκφράζετε την αγάπη σας για εκείνους.

Τι πρέπει να έχει ένα μήνυμα αγάπης προς τους γονείς σας

Μέσα από αυτό θα πρέπει:

  • Να εκφράζετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας
  • Να αναφέρετε συγκεκριμένους λόγους που είναι σημαντικοί για εσάς
  • Θυμηθείτε όμορφες στιγμές που ζήσατε μαζί τους
  • Ευχαριστήστε τους για την στήριξή τους
  • Χρησιμοποιήστε ευγενική και συμπονετική γλώσσα
  • Γράψτε όμορφες ευχές για τη σχέση τους
  • Αναφέρετέ τους ότι είναι έμπνευση για εσάς
  • Αναγνωρίστε τις θυσίες που έχουν κάνει και κάνουν για εσάς
  • Υπογράψτε την κάρτα με αγάπη

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Μηνύματα για τη μαμά και τον μπαμπά

  1. Είναι αποδεκτό να είστε λίγο τρελοί πού και πού, ακόμη και στην ηλικία σας. Μαμά και μπαμπάς, χαρούμενη Ημέρα των Ερωτευμένων.
  2. Εσείς οι δύο πάντα ήσασταν το τέλειο ζευγάρι και οι καλύτεροι γονείς στον κόσμο. Η σχέση σας αποπνέει αγάπη και εμπιστοσύνη. Μας μεγαλώσατε με πολλή αγάπη και προσοχή, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στους πιο αφοσιωμένους γονείς, χαρούμενη Ημέρα των Ερωτευμένων.
  3. Αγαπημένοι μου γονείς, εξαιτίας της δικής σας αγάπης είμαι και εγώ τόσο αγαπητός και ευγενικός άνθρωπος. Εσείς μου τα δείξατε αυτά. Σας ευχαριστώ και εκτιμώ που είστε τόσο σπουδαίοι γονείς. Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και στους δύο σας!
  4. Από όλα τα δώρα που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου, το δώρο της αγάπης σας ήταν πάντα το πιο ανεκτίμητο. Είμαι ευγνώμων για εσάς, μαμά και μπαμπά, και θέλω να σας δώσω τις πιο θερμές ευχές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εύχομαι οι δυο σας να είστε πάντα μαζί, χαρούμενοι και χαμογελαστοί.
  5. Αν δεν νοιαζόσασταν για εμένα, δεν με είχατε κακομάθει και δεν με είχατε γαλουχήσει με αγάπη, η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική. Εκτιμώ την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  6. Αγαπημένοι μου γονείς, μου δίνατε πάντα κουράγιο και ενθάρρυνση. Εσείς οι δύο είστε τα πάντα για μένα, και ζω για εσάς τους δύο. Σας εύχομαι χρόνια πολλά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  7. Η ζωή μου αρχίζει με εσάς, ακόμη και αν δεν σας έχω πει ότι σας αγαπώ. Είστε ο λόγος της επιτυχίας και της ευτυχίας μου. Σας εύχομαι χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  8. Εσείς οι δύο θα είστε για πάντα οι Βαλεντίνοι μου, είτε βρω τον δικό μου Βαλεντίνο είτε όχι. Σας εύχομαι χρόνια πολλά.
  9. Ο Θεός έστειλε τους γονείς στη ζωή μας για να τους γεμίσουμε με αγάπη και ευτυχία. Είμαι ευγνώμων που είμαι κόρη σας. Σας στέλνω τις πιο όμορφες ευχές για να συνεχίσετε να είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  10. Οι πραγματικοί μου ήρωες είστε εσείς. Θυσιάσατε τα πάντα για το καλό της οικογένειάς μας. Ζητώ από το Θεό να σας έχει καλά για πολλά χρόνια. Να χαρείτε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  11. Μπορεί να μη σας λέω συχνά ότι σας αγαπώ, αλλά είστε ο λόγος που εγώ υπάρχω. Οι επιτυχίες μου και η ευτυχία μου είναι δικό σας αποτέλεσμα. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαμά και μπαμπά.
  12. Αγαπητοί μου γονείς, ήσασταν πάντα ο πυλώνας της δύναμής μου. Εσείς οι δύο είστε τα πάντα για μένα, και ζω για εσάς τους δύο. Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  13. Τα περισσότερα πράγματα που κάνατε για μένα και οι ώρες που περάσαμε μαζί είναι οι καλύτερες παιδικές αναμνήσεις που έχω. Είμαι ευγνώμων. Εύχομαι και στους δυο σας χαρούμενη Ημέρα των Ερωτευμένων.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved