Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Julie Hamlin είναι ένας ύμνος στην οικογένεια

Φωτογραφίες που αποτυπώνουν το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ παιδιών και γονιών.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Julie Hamlin είναι ένας ύμνος στην οικογένεια

Instagram / sacred_sage_photography

Η Julie Ηamlin είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Φωτογραφίζει ζευγάρια, νεογέννητα, εγκύους, γονείς με τα παιδιά τους. Για εκείνη η φωτογραφία είναι μία μορφή έκφρασης, το πάθος της και όπως λέει και η ίδια στην ιστοσελίδα της θεωρεί ότι δουλειά της είναι να αφηγείται συναισθήματα και να απαθανατίζει τη ζωή και την αγάπη.

https://www.instagram.com/p/Cc5U2-fuKEH/

Το προφίλ της στο Instagram είναι ένα διαδικτυακό portfolio γεμάτο στιγμές. Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι εκείνες με γονείς και τα παιδιά τους. Είναι ασπρόμαυρες, κάποιες περισσότερο αυθόρμητες από άλλες και συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes.

Για την Julie, η οικογένεια και όλες οι σχέσεις που αυτή περιλαμβάνει, είναι το παν. Το αναφέρει αρκετά συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της, όπως και σε μία από τις πιο πρόσφατες.

«Για τις στιγμές που μοιάζουν να είναι αδιάφορες, αλλά είναι το πάν.

Μία κλεφτή ματιά στην οικογένεια και το νέο μέλος το οποίο είχα την τιμή να φωτογραφίσω τον περασμένο Μάη».

Στις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η φωτογράφος, η μαμά κρατά το νεογέννητο μωρό της αγκαλιά. Μαμά και νεογέννητο κοιτάζονται μέσα στα μάτια και το βλέμμα και οι εκφράσεις τους, κάνουν αυτή τη φωτογραφία τόσο μαγική.

https://www.instagram.com/p/CuHbDrTu_Vc/

«Η δύναμη της οικογένειας», γράφει η φωτογράφος σε άλλη ανάρτησή της κάτω από μία φωτογραφία που δείχνει ένα μωρό στην αγκαλιά της μαμάς, του μπαμπά και του μεγάλου αδερφού.

Πολλές από τις φωτογραφίες της Julie υμνούν την οικογένεια και αποτυπώνουν τους ιδιαίτερους δεσμούς μεταξύ των μελών της οικογένειας. Παρακάτω κάποιες από τις αγαπημένες μας.

https://www.instagram.com/p/CwNSDmYOl39/
https://www.instagram.com/p/C2IEDWgrnIg/
https://www.instagram.com/p/CqAzJLJOLwJ/
https://www.instagram.com/p/Cjaj3RCO9Pd/
https://www.instagram.com/p/Cds-wE0OA5u/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved