Δείτε στο βίντεο πώς θα κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι σας ακόμα πιο ξεχωριστά

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι μας στο σπίτι, μάς κάνουν να βλέπουμε τις γιορτές «αλλιώς». Η Ευφροσύνη Τσεκούρα, Παιδίατρος – Νεογνολόγος – Αναπτυξιολόγος, στο βίντεο του Mothersblog.gr εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο μαγικά τα Χριστούγεννα για το νέο μέλος της οικογένειάς μας.

Δείτε στο βίντεο πώς θα κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι σας ακόμα πιο ξεχωριστά

Κάθε χρόνο περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να δούμε περισσότερο τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με φόντο το στολισμένο σπίτι μας και τη λαμπερή πόλη. Φέτος, έχουμε έναν ακόμα λόγο για να θέλουμε να έρθουν οι γιορτές πιο γρήγορα, καθώς θα τις περάσουμε μαζί με ένα νέο πρόσωπο που κάνει την κάθε μέρα μας μοναδική -το μωράκι μας! Το ερώτημα είναι ένα: Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις για να κάνουμε τα πρώτα του Χριστούγεννα ξεχωριστά;

Καθώς η επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον είναι απαραίτητη, κάνουμε τις πρώτες μας βόλτες στην στολισμένη πόλη, κάτι που θα ενθουσιάσει το μωράκι μας (κι εμάς!). Αν, πάλι, θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι, είναι ευκαιρία να δώσουμε ερεθίσματα σε όλες τις αισθήσεις του μωρού μας, ανακαλύπτοντας, για παράδειγμα, μαζί του, ήχους από τα καμπανάκια και τα τριγωνάκια. Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη φαντασία, που συμβάλλει στην ανάπτυξη του μωρού μας, δημιουργούμε μία ιδιαίτερη γωνιά που θα το συναρπάσει και διαβάζουμε εκεί χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Φυσικά, ό,τι και να κάνουμε, έχουμε δίπλα μας τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft που φροντίζουν για την ασφαλή φροντίδα του μωρού μας.

Δείτε περισσότερες ιδέες για να δημιουργήσετε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες στιγμές με το μωράκι σας μέσα από το βίντεο που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του mothersblog.gr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved