Πώς ένα σπρέι έσωσε την οικογενειακή εκδρομή στο Σούνιο και γιατί αξίζει μία θέση στην τσάντα σου

Με το που μπαίνει η άνοιξη, μοιράζομαι όλο και περισσότερο κοινό χρόνο με τα μικρά μου.

Πώς ένα σπρέι έσωσε την οικογενειακή εκδρομή στο Σούνιο και γιατί αξίζει μία θέση στην τσάντα σου

Έχοντας τον καιρό «σύμμαχό» μας, απολαμβάνουμε τακτικά περιπάτους στη φύση, ατελείωτο παιχνίδι τα απογεύματα στην παιδική χαρά και κυριακάτικες βόλτες στην παραλία. Μάλιστα, κάθε χρόνο «γιορτάζουμε» την έναρξη αυτής της ανέμελης περιόδου, πραγματοποιώντας μία μονοήμερη εκδρομή σε κάποιον κοντινό προορισμό.

Κάπως έτσι, λοιπόν, πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε οικογενειακώς στο Σούνιο, για να θαυμάσουμε τον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα. Εμείς, οι μεγάλοι, είχαμε χαλαρώσει, ενώ τα μικρά μου είχαν ενθουσιαστεί και δεν είχαν παραπονεθεί στιγμή. Και ειλικρινά, λίγο έλειψε να χαλάσει αυτή η υπέροχη, οικογενειακή ατμόσφαιρα, όταν η μικρή μου πάτησε κατά λάθος το λυμένο κορδόνι της, προσπαθώντας να σκαρφαλώσει σε έναν βράχο και κατέληξε μπρούμητα, με ένα γόνατο ματωμένο.

Ποιος και τι έσωσε τελικά τη μονοήμερη εκδρομή μας; Δεν θέλω να το πάρω πάνω μου, αλλά αν δεν είχα βάλει στην τσάντα μου το Pulvo προτού φύγουμε από το σπίτι, είμαι σίγουρη πως η εξόρμησή μας στο Σούνιο θα είχε τελειώσει άδοξα, πολύ σύντομα και με… κατεβασμένα μούτρα.

Μία απαραίτητη προσθήκη που καλό είναι να μην λείπει από την τσάντα της μαμάς

Κακά τα ψέματα. Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Αυτό σημαίνει πως χρειάστηκε να ζήσω τουλάχιστον δύο αποτυχημένες οικογενειακές εκδρομές στο παρελθόν, οι οποίες έληξαν απρόβλεπτα. Χρειάστηκε, επίσης, να φύγω αρκετές φορές άρον άρον από μία παιδική χαρά, με ένα παιδί να κλαίει στην αγκαλιά μου, επειδή είχε μία πληγή στο γόνατό του, για να μάθω να είμαι προετοιμασμένη για τέτοια περιστατικά.

Για να μην αναφερθώ στα παράπονα που άκουγα από το άλλο παιδί, το οποίο ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι του, αλλά και τον «μαραθώνιο» που ακολουθούσε, μέχρι να βρω ό,τι χρειαζόταν για τη φροντίδα της πληγής. Βλέπεις, πάντα κάτι έλειπε από το φαρμακείο του σπιτιού ή του αυτοκινήτου, πότε το επουλωτικό, πότε το αντιμικροβιακό.

Κάπως έτσι, μαθαίνοντας από μία άλλη μανούλα πως υπάρχει το Pulvo για μία ολοκληρωμένη φροντίδα των τραυματισμών, καλύπτοντας και τις δύο ανάγκες που παρουσιάζει μία ανοιχτή πληγή μετά τον καθαρισμό, δηλαδή την αντιμικροβιακή δράση και την επούλωσή της, ήξερα πως ήταν μία προσθήκη που δεν έπρεπε να λείπει από την τσάντα μου.

Ένα εύχρηστο προϊόν με διπλή σύνθεση που καταπολεμά τα μικρόβια και επουλώνει τα τραύματα

Το περιστατικό με τη μικρή μου στο Σούνιο, είναι μόνο ένα από τα οποία το σπρέι Pulvo αποδείχθηκε πολύτιμο. Βλέπεις, εκτός από τα μικρά μου, έχει φανεί πολύ χρήσιμο και στον σύζυγο, αφού κάποιες φορές είναι λίγο απρόσεκτος με τα μαστορέματα, οπότε καταλήγει να τραυματίζει τα δάχτυλά του.

Ευτυχώς, στο σπίτι μας, αλλά και στην τσάντα μου, υπάρχει πάντα το Pulvo. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των δύο ετών, ενώ διαθέτει διπλή σύνθεση για τα τραύματα, η οποία καταπολεμά τα μικρόβια και επιταχύνει την επούλωση, προάγοντας τον σχηματισμό συνδετικού ιστού, κατά τη διαδικασία της επούλωσης.

Το καλύτερο, βέβαια, είναι το γεγονός πως εφαρμόζεται πολύ εύκολα, χωρίς να απαιτεί να φέρω σε επαφή τα χέρια μου με την ανοιχτή πληγή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη μόλυνση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω για να το χρησιμοποιήσω, είναι να ανακινήσω καλά το μπουκάλι, να το κρατήσω σε απόσταση 20cm από το τραύμα και να ψεκάσω την περιοχή.

Αν θέλεις να είσαι σίγουρη, λοιπόν, πως οι μελλοντικές εκδρομές, οι φυσιολατρικές βόλτες και οι καλοκαιρινές εξορμήσεις με την οικογένεια δεν θα λήξουν άδοξα και απρόβλεπτα, εξαιτίας ενός τραυματισμού που απαιτεί άμεση φροντίδα, το Pulvo είναι μία προσθήκη που καλό είναι να μην λείπει από την τσάντα σου. Διότι είναι ο αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος να φροντίσεις ολιστικά έναν τραυματισμό, σε χρόνο «ντετέ»!

PULV-2023-0005-MAY23

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved