Με αυτόν τον τρόπο μια μαμά κρύβει τα λαχανικά στο φαγητό των παιδιών της

Μαμά αποκάλυψε το μυστικό της για υγιεινά γεύματα και είναι απίθανο!

Με αυτόν τον τρόπο μια μαμά κρύβει τα λαχανικά στο φαγητό των παιδιών της

Λαχανικά - Πώς θα τα φάνε τα παιδιά

@yummytoddlerfood/ TikTok

Για τα επιλεκτικά παιδιά (αλλιώς picky eaters) έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν και έχουμε δώσει επίσης πολλές συμβουλές διαχείρισης. Ωστόσο, μια μαμά στο TikTok απέδειξε ακόμη μια φορά ότι στην κουζίνα κάποιες φορές πρέπει να βάζεις φαντασία αν θες να καταφέρεις να φάει το μικρό σου όλων των ειδών τα λαχανικά που απεχθάνεται, βλέποντάς τα.

Με αυτή τη σάλτσα λαχανικών, που μπορεί να συνοδέψει τα ζυμαρικά ή το ρύζι των παιδιών, θα καταφέρετε τα παιδιά σας να φάνε υγιεινά.

Τι πρέπει να κάνετε για να τη φτιάξετε; «Να βράσετε τα καρότα, το σέλερι, τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να μαλακώσουν», εξηγεί η Yummytoddlerfood στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και συνεχίζει. «Αυτός θα είναι ο ζωμός λαχανικών σας. Μπορείτε να τον πολτοποιήσετε όσο θέλετε εσείς!».

Η μαμά έπειτα προτείνει να βράσετε μέσα στη σάλτσα τα αγαπημένα ζυμαρικά των παιδιών σας είτε να τη βάλετε από πάνω από αυτά με λίγη τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Επίσης μπορείτε να μαγειρέψετε και λίγο κοτόπουλο ώστε να κάνετε το πιάτο ακόμη πιο δελεαστικό.

Το Viral βίντεό της μάζεψε πάνω από 6 εκατομμύρια views και πολλοί από τους σχολιαστές έσπευσαν να δοκιμάσουν τη συνταγή της.

«Βρήκα αυτή τη συνταγή πριν μερικές ώρες και... την τρώμε μόλις τώρα! 😊»

«Οοο πιστεύω το νηπιάκι μου και ο άνδρας μου θα λατρέψουν αυτή τη σάλτσα 😂 »

«ΟΚ, μόλις την έφτιαξα και έχω να πω ότι είναι εξωφρενικά νόστιμη! Και τρώω και εγώ σαν μικρό παιδί... Αυτό σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο μου βίντεο!»

«🤯 Πανέξυπνο»

«Σε ευχαριστώ για αυτή τη συνταγή! Την ετοίμασα και είναι ακόμη ένα φαγητό που που τρώει το παιδί μου μετά το γιαούρτι»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved