Γιαγιά 99 ετών κρατά στην αγκαλιά της το 100ό δισέγγονό της

Η 99χρονη γνώρισε από κοντά το 100ό δισέγγονό της και η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

Γιαγιά 99 ετών κρατά στην αγκαλιά της το 100ό δισέγγονό της
goodmorningamerica.com

Μια 99χρονη γυναίκα από την Πενσυλβάνια γνώρισε το 100ό δισέγγονό της σε μια γιορτή που οργάνωσε η οικογένειά της ειδικά για το σκοπό αυτό.

Η γιαγιά Peg Koller, όπως την αποκαλούν, ήταν πανευτυχής που κρατούσε στην αγκαλιά της το νέο μέλος της πολυπληθούς οικογένειάς της και το οποίο έφερε το όνομα του προπάππου του.

O Koller William Balster γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου και είναι το 100ό δισέγγονο της γιαγιάς Peg.

H 99χρονη έχει συνολικά 11 παιδιά, 56 εγγόνια και 100 δισέγγονα και όπως δήλωσε η Christine Stokes Balster, μητέρα του νεογέννητου, είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που ο γιος της ανήκει σε μια τόσο μεγάλη και δεμένη οικογένεια.

Τον προσεχή Νοέμβρη η Peg Koller θα γίνει 100 ετών οι Balster επιδιώκουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί της.

giagia-me-diseggono1.jpg

πηγή φωτογραφίας: goodmorningamerica.com

Τα μυστικά μακροζωίας της γιαγιάς Peg

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα μυστικά της μακροζωίας της, τα παιδιά της δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

Συγκεκριμένα πιστεύουν ότι οφείλεται στην καλή φυσική της κατάσταση, καθώς γυμνάζεται καθημερινά, και στην αγάπη που δίνει απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένειά της.

1660731915056-443489814-giagia-me-diseggono.jpg

πηγή φωτογραφίας: goodmorningamerica.com

«Η πίστη και η οικογένεια την έχουν βοηθήσει πραγματικά», υποστηρίζει ο Stokes Balster, μέλος της οικογένειας. «Είναι παρούσα σε ό,τι κι αν συμβαίνει παρά την ηλικία της. Εννοώ ότι δεν έχει χάσει ούτε μια αποφοίτηση, βάπτιση, γάμο, ή μια σχολική παράσταση των παιδιών. Είναι δίπλα μας, πάντα εκεί», πρόσθεσε.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved