Φωτογράφος απαθανατίζει οικογένειες με ιδιαίτερο τρόπο (εικόνες)

Οι φωτογραφίες της Gosia Radon δεν μοιάζουν με τις άλλες οικογενειακές φωτογραφίες.

Φωτογράφος απαθανατίζει οικογένειες με ιδιαίτερο τρόπο (εικόνες)
Instagram / gosia.radon.fotografia

Η Gosia Radon είναι επαγγελματίας φωτογράφος από την Πολωνία. Φωτογραφίζει μωρά, μεγαλύτερα παιδιά, γονείς και γενικά οικογένειες σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές τους και αρκετές από τις φωτογραφίες της έχουν διακριθεί.

Η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών και όπως αναφέρει, δεν έχει επιλέξει τυχαία να ασχοληθεί με την οικογενειακή φωτογραφία:

«Η οικογενειακή φωτογραφία μου έκλεψε την καρδιά και πιθανά αναρωτιέστε γιατί. Γιατί η κάθε φωτογράφιση είναι μοναδική, όπως ακριβώς και η οικογένεια που φωτογραφίζω. Ειδικά στις οικογενειακές συνεδρίες, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχήματα, συνεπώς δεν υπάρχει ποτέ και πλήξη» γράφει στο προσωπικό της ιστολόγιο.


https://www.instagram.com/p/CUrsK6kMp-w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν για την αισθητική τους. Σε αντίθεση τις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες, μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα, επικρατεί ο φυσικός φωτισμός και τα γήινα χρώματα. Επίσης, είναι τραβηγμένες στα σπίτια των οικογενειών, κάτι που τις κάνει ακόμα πιο «φυσικές». Όλες «ξεχειλίζουν» από συναίσθημα και οι φωτογραφίες μωρών αποτυπώνουν την τρυφερότητα που νιώθουν γονείς και μεγαλύτερα αδέρφια για το νέο μέλος.


https://www.instagram.com/p/CaB5053sR0l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gosia δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέχρι σήμερα οι αναρτήσεις της ξεπερνούν τις 730 και στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει κάποιες που ξεχωρίσαμε.

Φωτογραφίες ζευγαριών, φωτογραφίες μωρών, φωτογραφίες με αδέρφια, φωτογραφίες οικογενειών με το κατοικίδιό τους. Η κάθε μία μοναδική και υπέροχη. Απολαύστε τις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved